Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nadine, la Sinteza Zilei: Am vazut copii cu parinti care m-au facut pe mine sa fiu recunoscatoare ca am fost orfana

Antena3 Antena3,
Nadine, la Sinteza Zilei: Am vazut copii cu parinti care m-au facut pe mine sa fiu recunoscatoare ca am fost orfana

In timpul emotionantului interviu pe care l-a acordat emisiunii Sinteza Zilei, Nadine a vorbit si despre parintii care nu isi fac timp pentru copiii lor sau isi maltrateaza copiii. Am vazut copii cu. continuă pe Antena3

Am asteptat 30 de ani sa am curajul de a spune lucrurile acestea. Incredibila poveste de viata a lui Nadine, la Sinteza Zilei

Un subiect extrem de sensibil si important este dezbatut in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei: acela al copiilor orfani. URMARTI iN DIRECT SINTEZA ZILEI Nadine, cunoscuta pentru talentul ei muzical.

Sinteza Zilei: Despre divortul celei mai cunoscute blonde din politica

Invitatii emisiunii Sinteza Zilei au discutat, in cadrul editiei de luni seara, depre divortul dintre Elena Udrea si omul de afaceri Dorin Cocos. Elena Udrea a anuntat astazi ca a divortat de sotul ei,.

Compozitorul si pianistul Bogdan Ota in concert la Sinteza Zilei

Pe 14 si 15 iunie Bogdan Ota, pianistul care a cucerit Norvegia cu talentul sau, va concerta cu orchestra sa, Nordic Sonata in Bucuresti, la Cinema Patria. Cele doua concerte fac parte din turnelul.

Povestea copiilor abandonati ai Romaniei, la Sinteza Zilei

In spitalele din Romania traiesc singuri mii de copii abandonati de parinti. Sunt victimele indiferentei si ilegalitatii, intr-o tara care pare ca e interesata de orice, numai de copiii sai nu. Urmariti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )