Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO Nanjing 2014 Rezultatele inregistrate de sportivii romani in primele doua zile de competitii

Hotnews Hotnews,
 JO Nanjing 2014 Rezultatele inregistrate de sportivii romani in primele doua zile de competitii

In perioada 16- 28 august se desfasoara, la Nanjing China), Jocurile Olimpice de Tineret JOT) dedicate atletilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Romania participa la cea de-a doua editie de vara a JOT cu 41 de sportivi. Intra in articol pentru a vedea rezultatele inregistrate de sportivii romani in primele doua zile de competitii. continuă pe Hotnews

Rezultatele inregistrate in etapa a IV-a a Ligii I: Steaua a invins Pandurii Targu Jiu cu 6-0

Steaua a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 3-0), echipa Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, in care toate golurile au fost marcate de Claudiu Keseru. Keseru a inscris in minutele 23, 26 penalti), 34, 64, 82 si 85. Meciul s-a disputat fara spectatori, FC Steaua fiind sanctionata in urma incidentelor create de spectatori la jocul cu Otelul Galati, din ultima etapa a sezonului trecut, aminteste Mediafax. Rezultatele inregistrate in partidele disputate vineri in etapa a IV-a Ligii I si programul celorlalte meciuri, in articol.

FOTOGALERIE Ceremonia de deschidere a JO de la Nanjing 2014

Sambata a fost declarata deschisa a doua editie a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing, in cadrul unei ceremonii la care au participat 3800 de atleti. Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, dedicate atletilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, se vor desfasura in perioada 16-28 august si vor include 222 de evenimente din 32 de sporturi.

Rezultatele inregistrate in etapa a IV-a a Ligii I

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata duminica seara, in deplasare, in compania echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, sambata si duminica, in etapa a patra a Ligii I si programul meciurilor de luni, in articol.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )