Libnet.ro
UNICEF

05:45

Narcisa Lecusanu, una dintre cele mai valoroase handbaliste ale Romaniei lanseaza cartea autobiografica, Povestea vietii mele

Antena3 Antena3,
Narcisa Lecusanu, una dintre cele mai valoroase handbaliste ale Romaniei lanseaza cartea autobiografica, Povestea vietii mele

Una dintre cele mai valoroase handbaliste ale tarii noastre isi deschide sufletul in fata fanilor sai. Narcisa Lecusanu lanseaza cartea autobiografica Povestea vietii mele. Sportiva a fost de patru ori campioana Romaniei si medaliata cu argint la Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg. Narcisa povesteste in aceasta carte multe dintre episoadele care i-au marcat viata si cariera, cunoscute pana acum, doar de oamenii extrem de apropiati. continuă pe Antena3

Handbalista Narcisa Lecusanu lanseaza cartea autobiografica Povestea vietii mele

Narcisa Lecusanu, apreciata drept una dintre cele mai valoroase handbaliste ale Romanie, membra in Comitetul Executiv al Federatiei Internationale de Handbal IHF), incheie anul 2020 lansand cartea autobiografica Povestea vietii mele.

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Inca din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificatii. Samsung ar fi primul mare producator. Dar si OnePlus pregateste ceva bun in prima jumatate a lui 2021.

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru prieteni. 15 texte amuzante pe care sa le trimiti celor dragi

Un zambet sau chiar hohotele de ras sunt unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti aduce in viata celor dragi. Trimite-le un text amuzant prietenilor tai sau un sms de Craciun care sa le aduce.

Secretul Simonei Halep s-a aflat. De ce se teme, de fapt, cel mai mult: Nu are rezolvare

Indragita jucatoare de tenis, Simona Halep a dezvaluit care este una dintre cele mai mari temeri ale sale. Sportiva sustine ca ii este frica sa zboare cu avionul. De ce se teme, de fapt, cel mai mult Simona Halep Desi Simona Halep a incercat sa scape de frica zborului cu avionul, mai ales din cauza .

Avertisment de ultima ora de la WhatsApp: nu va mai functiona pe aceste telefoane. Mare atentie, romani

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii pentru comunicare, iar aceasta veste nu e tocmai buna pentru utilizatorii acesteia. WhatsApp nu va mai functiona pe anumite telefoane in.

Necunoscutele vaccinului PfizerBioNTech. Raspunsurile medicului Adrian Marinescu la cele mai controversate intrebari

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a raspuns, sambata, la Antena 3, la cele mai importante intrebari pe care si le pun romanii in acest moment, cu putin timp inainte ca primul roman sa fie vaccinat cu serul produs de PfizerBioNTech.

101 INVENTII CARE AU SCHIMBAT LUMEA, un documentar care prezinta cele mai importante 101 inventii ale omenirii, duminica, de la ora 16, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza documentarul 101 INVENTII CARE AU SCHIMBAT LUMEA, duminica, 27 decembrie, de la ora 16. Un documentar care prezinta cele mai importante 101 inventii ale omenirii, din cele mai vechi.

Topul judetelor dupa noua raportare de cazuri COVID-19: Bucuresti peste 500 de noi cazuri, in Covasna cele mai putine

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu coronavirus, fata de ultima raportare, sunt Bucuresti - 537, Prahova - 196, Timis - 180, Ilfov - 166, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

Mesaje de Craciun. Cele mai impresionante mesaje, urari, sms-uri si felicitari pentru persoanele iubite

Cum este ziuaCraciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, urarile, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Iata cele mai inspirate mesaje de Craciun pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )