Libnet.ro
UNICEF

23:30

NASA a lansat primul satelit din lume care va masura umiditatea din sol

România Liberă România Liberă,
NASA a lansat primul satelit din lume care va masura umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes sambata, dupa doua amanari, primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile. continuă pe România Liberă

VIDEO NASA a lansat primul satelit din lume care va masura umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes sambata primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile.

VIDEO: NASA a lansat primul satelit din lume care va masura umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes sambata primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile.

NASA a lansat primul satelit care masoara umiditatea solurilor

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes sambata, dupa doua amanari, primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei. Satelitul va.

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Primul caz din Romania in care un pacient bolnav de gripa MOARE la spital. Medicii nu i-au mai putut face nimic

Un barbat de 44 de ani din judetul Iasi care a fost diagnosticat cu virusul gripal a murit. Este primul caz de deces din cauza gripei, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Top 20 cele mai vizitate orase din lume! Unde prefera oamenii sa isi petreaca vacantele

Oamenii din lumea intreaga par sa prefere Asia atunci cand vine vorba despre a alege o destinatie de vacanta, astfel incat primele locuri in topul celor mai vizitate orase din lume se afla pe acest continent! .

Primul roman cu gripa care a murit in aceasta iarna

Un barbat de 44 de ani din judetul Iasi diagnosticat cu gripa a murit, acesta fiind primul deces din acest sezon rece inregistrat in randul romanilor depistati cu virusul gripal, potrivit datelor centralizate de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

GALERIE FOTO VIDEO. Air Force One, avionul celui mai puternic om din lume

Euro156;Air Force One este numle atribuit avionului in care se afla presedintele Statelor Unite. Washington-ul are la dispozitie tot timpul pentru a fi folosit de presedinte doua Boeing-uri VC-25A modificate, dar care au la baza modelul 747-200B.

Cel mai PUTERNIC drog din lume. Este incolor si inodor, dar are efecte devastatoare. Rasuflarea Diavolului face ravagii pe strazi

In lumea consumatorilor de droguri, viata atarna ca un element ireal intre visare si moarte. Daca multi dintre cei care apeleaza la substantele halucinogene o fac in speranta unei scurte perioade de euforie,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )