Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai PUTERNIC drog din lume. Este incolor si inodor, dar are efecte devastatoare. Rasuflarea Diavolului face ravagii pe strazi

Antena3 Antena3,
Cel mai PUTERNIC drog din lume. Este incolor si inodor, dar are efecte devastatoare. Rasuflarea Diavolului face ravagii pe strazi

In lumea consumatorilor de droguri, viata atarna ca un element ireal intre visare si moarte. Daca multi dintre cei care apeleaza la substantele halucinogene o fac in speranta unei scurte perioade de euforie,. continuă pe Antena3

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

VIRAL: Lars Andersen, cel mai agil arcas din lume. Imagini uimitoare

Lars Andersen este dovada vie ca in spatele oricarui efect special din filmele Hollywoodiene se afla un sambure de adevar. Cu siguranta ca va aduceti aminte de Kevin Kostner in rol de Robin Hood sau de arcasul Jeremy Renner din Hansel si Gretel sau The Avengers. Scenele in care eroii din filme reusesc sa faca lucruri incredibile cu un arc si o sageata nu sunt doar povesti.

GALERIE FOTO VIDEO. Air Force One, avionul celui mai puternic om din lume

Euro156;Air Force One este numle atribuit avionului in care se afla presedintele Statelor Unite. Washington-ul are la dispozitie tot timpul pentru a fi folosit de presedinte doua Boeing-uri VC-25A modificate, dar care au la baza modelul 747-200B.

Catalin Ivan candideaza la sefia PSD: Sunt cel mai puternic CONTRACANDIDAT al lui Ponta

Catalin Ivan si-a exprimat din nou intentia de a-l detrona pe Victor Ponta de la sefia PSD. Europarlamentarul a spus ca este cel mai puternic contracandidat al acestuia la functia de presedinte al.

Bursa, cel mai ridicat rulaj din ultimele 4 luni, dupa o tranzactie de 34 mil. lei cu actiuni Romgaz

O tranzactie cu un pachet de actiuni Romgaz de 34 milioane de lei a dus rulajul bursei de la Bucuresti la cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, piata inchizand miercuri in crestere.

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala a inceput sa se topeasca extrem de repede

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala, a carui disparitie ar putea sa genereze o crestere de sase metri a nivelului marilor, a inceput sa se topeasca intr-un ritm accelerat, din cauza cresterii.

Cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani

Bursa de la Bucuresti a inregistrat luni cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani si a inchis in scadere, influentata de declinul actiunilor Fondul Proprietatea FP) si OMV Petrom SNP), dar si de evolutia negativa a altor companii din energie.

Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel fata de dolar in ultimii 11 ani, in contextul castigarii alegerilor legislative de catre partidul radical de stanga elen Syriza. Luni dimineata, cursul euro/dolar se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )