Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nastase va depune plangere la CEDO, in dosarul Zambaccian

Antena3 Antena3,
Nastase va depune plangere la CEDO, in dosarul Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase va depune o noua plangere la CEDO, de acesta data in dosarul Zambaccian. Avocatul fostului premier, Ioan Cazacu, este de parere ca sentinta data in acest dosar este stranie,. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Fostul premier va fi incarcerat la Rahova

10 - Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, aflata in apropierea locuintei din Strada Zambaccian. Anterior, el plecase de la.

Ion Cazacu, avocatul lui Nastase: Vom face cu siguranta o plangere la CEDO in dosarul Zambaccian

Ion Cazacu, avozatul fostului premier Adrian Nastase, a declarat marti ca intentioneaza sa depuna o plangere la CEDO in dosarul Zambaccian. Avocatul a precizat ca nu a primit inca un raspuns de la CEDO la plangerea depusa privind dosarul Trofeul Calitatii.

VIDEO Ion Cazacu, avocatul lui Nastase: Vom face cu siguranta o plangere la CEDO in dosarul Zambaccian

Ion Cazacu, avozatul fostului premier Adrian Nastase, a declarat marti ca intentioneaza sa depuna o plangere la CEDO in dosarul Zambaccian. Avocatul a precizat ca nu a primit inca un raspuns de la CEDO la plangerea depusa privind dosarul Trofeul Calitatii.

Adrian Nastase, despre condamnarea din dosarul Zambaccian: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara. intrebat cum comenteaza.

Adrian Nastase va depune plangere la CEDO, dupa condamnarea din dosarul Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase va depune o noua plangere la CEDO, de acesta data in dosarul Zambaccian. Avocatul fostului premier, Ioan Cazacu, este de parere ca sentinta data in acest dosar este stranie,.

Ce a scris Nastase pe blog inainte de aflarea sentintei definitive in dosarul Zambaccian.

In asteptarea sentintei definitve in dosarul Zambaccian, fostul premier Adrian Nastase a publicat duminica pe blogul personal o postare in care sustine ca o viata in care faci greseli este mai onorabila decat o viata in care nu faci nimic. Asa cum afirma Bernard Shaw, o viata in care faci greseli nu numai ca este mult mai onorabila, dar este si mult mai folositoare decat una petrecuta fara sa faci nimic. Sper sa fiti de acord. , a scris fostul ministru pe blog. Adrian Nastase a atras .

Adrian Nastase, pe blog: Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe

Adrian Nastase, primul mesaj din inchisoare, dupa sentinta de 4 ani de inchisoare data de Curtea Suprema in dosarul Zambaccian. Fostul premier spune ca, in acest caz, nu a fost vorba de o decizie a Justitiei,.

Zi DECISIVA pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia acestuia vor afla sentintele in dosarul Zambaccian

Zi decisiva pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia sa vor afla astazi sentinete finale in dosarul Zambaccian. A fost un proces lung, de noua ani de zile, in care acestia au venit in fata.

Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, asteptata luni: procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru sotii Dana si Adrian Nastase

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte, luni, sentinta finala in dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, au fost condamnati, in prima instanta, la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, respectiv, folosirea de documente false la autoritatea vamala. Pe 19 decembrie au avut loc pledoariile finale in dosarul Zambaccian. Procurorul DNA a cerut, atunci, inchisoare cu executare pentru sotii Nastase.

Nastase ar putea afla luni sentinta definitiva in dosarul Zambaccian.

Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, in care Adrian Nastase este acuzat de fapte de coruptie, ar putea fi data luni de judecatorii ICCJ, dupa ce, in prima instanta, fostul premier a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, fiind achitat pentru luare de mita, potrivit Mediafax. Adrian Nastase este acuzat in acest caz ca ca, in perioada 2002 - 2004, in calitate de premier, ar fi primit, in mod direct si prin intermediul sotiei sale, Dana Nastase, foloase .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )