Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nationala de handbal junioare a Romaniei s-a calificat in finala CM, acolo unde va intalni Germania

B1 B1,
Nationala de handbal junioare a Romaniei s-a calificat in finala CM, acolo unde va intalni Germania

Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei s-a calificat, vineri, in finala Campionatului Mondial dinMacedonia. Nationala junioarelor a trecut de Muntenegru cu scorul de 28-25 in semifinale. in. continuă pe B1

CM Handbal junioare: Romania a invins Olanda si s-a calificat in semifinale

Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial din Macedonia, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 36-22 22-12), reprezentativa Olandei, in sferturile de finala ale competitiei, informeaza site-ul oficial al Federatiei Internationale.

CM de handbal junioare: Romania a invins Muntenegru, scor 28-25, si s-a calificat in finala

Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei s-a calificat in finala Campionatului Mondial din Macedonia, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 28-25 12-13), reprezentativa Muntenegrului, in semifinalele competitiei, informeaza site-ul oficial al Federatiei Internationale, preluat de Mediafax.

CM de handbal junioare: Romania a invins Olanda, scor 36-22, si s-a calificat in semifinale

Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial din Macedonia, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 36-22 22-12), reprezentativa Olandei, in.

Romania s-a calificat in semifinale la Campionatul Mondial de handbal junioare

Nationala U18 a Romaniei a obtinut calificarea in semifinalele Campionatului Mondial de handbal la junioare din Macedonia. Tricolorele au invins, in sferturi, Olanda, scor 36-22.

CM de handbal junioare: Romania a invins Olanda si s-a calificat in semifinale

Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial din Macedonia, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 36-22 22-12), reprezentativa Olandei, in .

Performanta mare pentru sportul romanesc: Romania s-a calificat in finala Mondialului de handbal feminin U18

Nationala U18 a Romaniei s-a calificat in finala Campionatului Mondial de handbal feminin din Macedonia, dupa ce a invins in semifinale pe Muntenegru, scor 28-25. Aceasta este cea mai mare performanta obtinuta de o echipa romaneasca in ultimii noua ani.

Performanta pentru sportul romanesc: Romania s-a calificat in finala Mondialului de handbal feminin U18

Nationala U18 a Romaniei s-a calificat, in premiera, in finala Campionatului Mondial de handbal feminin din Macedonia, dupa ce a invins in semifinale pe Muntenegru, scor 28-25. Aceasta este cea mai mare performanta obtinuta de o echipa romaneasca in ultimii noua ani.

Nationala de handbal a Romaniei va juca cu Germania, in finala Campionatului Mondial

Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei va intalni selectionata similara a Germaniei, in finala Campionatului Mondial din Macedonia, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )