Libnet.ro
UNICEF

17:01

Nationala de handbal a Romaniei va juca cu Germania, in finala Campionatului Mondial

România Liberă România Liberă,
Nationala de handbal a Romaniei va juca cu Germania, in finala Campionatului Mondial

Echipa nationala de handbal feminin under 18 a Romaniei va intalni selectionata similara a Germaniei, in finala Campionatului Mondial din Macedonia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Nationala de handbal U18 a Romaniei, in finala Campionatului Mondial din Macedonia!

Nationala de handbal feminin Under18 a Romaniei s-a calificat in finala Campionatului Mondial din Macedonia. Tinerele tricolore au reusit o calificare istorica, dupa ce au invins, in semifinale, Muntenegrul, cu scorul de 28-25.

Romania s-a calificat in finala Campionatului Mondial de handbal feminin Under 18

Echipa nationala de handbal feminin Under 18 a Romaniei s-a calificat in finala Campionatului Mondial care se desfasoara in Macedonia. Vineri, in prima semifinala, Romania a invins cu 28-25 nationala.

Romania in finala Campionatului Mondial de junioare

Nationala de handbal feminin a Romaniei sub 18 ani s-a calificat, vineri seara, in finala Campionatului Mondial din Macedonia.

Handbal Under 18: Romania e in semifinalele Campionatului Mondial!

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a obtinut calificarea in semifinalele Campionatului Mondial Under 18, dupa ce a batut Olanda, scor 36-22!.

Germania are viitorul asigurat. Joaca finala Campionatului European Under-19

Campioana mondial Germania investeste masiv in centrele de copii si juniori, iar viitorul arata foarte bine pentru Die Mannschaft dupa ce nationala sub 19 ani s-a calificat in finala Campionatului European.

Romania in semifinalele Campionatului Mondial de junioare

Nationala de junioare a Romaniei sub 18 ani a invins Olanda si s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial rezervat acestei categorii de varsta.

Reactia FIFA, despre posibilitatea ca Rusia sa piarda dreptul organizarii Campionatului Mondial din 2018

Dupa ce in Ucraina a avut loc un accident aviatic, cand un avion de la Malaysia Airlines a fost doborat, mai multi politicieni din Marea Britanie, Germania si SUA au cerut forului mondial sa anuleze dreptul Rusiei de a organiza Cupa Mondiala din 2018.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )