Libnet.ro
UNICEF

09:15

NATO dubleaza Forta de reactie si mobilizeaza trupe in estul Europei, pentru contracararea Rusiei

Hotnews Hotnews,
 NATO dubleaza Forta de reactie si mobilizeaza trupe in estul Europei, pentru contracararea Rusiei

Alianta Nord-Atlantica a decis dublarea efectivelor Fortei de reactie rapida si mobilizarea de trupe in Europa Centrala si de Est, inclusiv prin crearea a doua centre de comanda suplimentare, in Ungaria si Slovacia, in contextul intensificarii activitatilor militare ruse in Orientul Mijlociu. continuă pe Hotnews

NATO va infiinta doua comandamente noi in estul Europei

NATO analizeaza posibilitatea de a-si consolida prezenta in estul Europei, prin suplimentarea Fortei de reactie rapida pana la 40. 000 de militari si infiintarea a doua noi comandamente de tip NFIU NATO Force Integration Unit), a anuntat astazi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

NATO va instala doua noi COMANDAMENTE in ESTUL Europei. Vezi pozitia lor

Alianta Atlantica analizeaza posibilitatea instalarii a doua noi comandamente tip NFIU NATO Force Integration Unit), alaturi de cele deja existente.

Raport SRI: Cresterea incisivitatii Rusiei a amplificat insecuritatea si instabilitatea in estul Europei / Serviciul anunta si ca anul trecut a trimis 1.229 de informari DNA

In plan extern, cresterea incisivitatii Rusiei in consolidarea propriei influente in vecinatatea estica a Europei a amplificat climatul regional de instabilitate si insecuritate, iar in plan intern nivelul inca ridicat al coruptiei a favorizat persistenta unor vulnerabilitati semnificative in dinamica generala a societatii si a sistemului institutional, se arata in raportul de activitate al SRI pe anul 2014, depus la Birourile permanente ale Parlamentului, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )