Libnet.ro
UNICEF

01:05

NBA si NFL doneaza cate un milion de dolari dupa trecerea uraganului Sandy.

România Liberă România Liberă,
NBA si NFL doneaza cate un milion de dolari dupa trecerea uraganului Sandy.

Ligile nord-americane de baschet NBA) si fotbal american NFL) au decis, joi, sa doneze cate un milion de dolari pentru eforturile de redresare dupa trecerea uraganului Sandy, informeaza AFP, conform Mediafax. Suntem incantati ca proprietarii echipelor si jucatorii si-au unit fortele pentru a sustine comunitatiile si familiile afectate de uraganul Sandy, se arata intr-un comunicat al NFL si al sindicatului jucatorilor. Echipele noastre si jucatorii s-au alaturat Crucii Rosii si altor . continuă pe România Liberă

NBA si NFL doneaza cate un milion de dolari, dupa trecerea uraganului Sandy

Ligile nord-americane de baschet NBA) si fotbal american NFL) au decis, joi, sa doneze cate un milion de dolari pentru eforturile de redresare dupa trecerea uraganului Sandy.

NFL si NBA vor dona cate un milion de dolari pentru eforturile de redresare dupa trecerea uraganului Sandy

Ligile nord-americane de fotbal NFL) si de baschet NBA) vor dona cate un milion de dolari Crucii Rosii din Statele Unite si altor organizatii, dorind astfel sa contribuie la eforturile de redresare dupa trecerea.

Circa 1.000.000 de oameni sunt amenintati cu foametea, dupa trecerea uraganului Sandy

Aproximativ un milion de persoane sunt amenintate de lipsa de hrana in Haiti, dupa trecerea uraganului Sandy, saptamana trecuta, informeaza AFP. Este greu de format o idee exacta despre pierderile cauzate,.

Primarul Michael Bloomberg anunta 37 de morti la New York, dupa trecerea uraganului Sandy.

Bilantul victimelor la New York, dupa trecerea uraganului Sandy, a crescut la cel putin 37 de morti, a anuntat joi primarul orasului, Michael Bloomberg, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Avem cateva decese in plus si bilantul este de cel putin 37 de morti, a declarat el in cadrul unei conferinte de presa, anuntand ca orasul, devastat de furtuna, va incepe sa distribuie apa si hrana in cartierele ramase fara apa si curent electric. Un bilant realizat joi dimineata de politie anunta .

Un dig a cedat in New Jersey, dupa trecerea uraganului Sandy - politie.

Cresterea nivelului apelor unui rau din New Jersey dupa trecerea uraganului Sandy a determinat ruperea unui dig in comitatul Bergen, la cativa kilometri distanta de orasul New York, a anuntat politia locala, citata de AFP, informeaza Mediafax. Ruperea digului de pe raul Hackensack a determinat mobilizarea unor importante resurse ale politiei si garzii nationale pentru a le veni in sprijin locuitorilor din orasul Moonachie, amenintat de inundatii, potrivit presei locale. Citeste si: Barack .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )