Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primarul Michael Bloomberg anunta 37 de morti la New York, dupa trecerea uraganului Sandy.

România Liberă România Liberă,
Primarul Michael Bloomberg anunta 37 de morti la New York, dupa trecerea uraganului Sandy.

Bilantul victimelor la New York, dupa trecerea uraganului Sandy, a crescut la cel putin 37 de morti, a anuntat joi primarul orasului, Michael Bloomberg, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Avem cateva decese in plus si bilantul este de cel putin 37 de morti, a declarat el in cadrul unei conferinte de presa, anuntand ca orasul, devastat de furtuna, va incepe sa distribuie apa si hrana in cartierele ramase fara apa si curent electric. Un bilant realizat joi dimineata de politie anunta . continuă pe România Liberă

Bilantul uraganului Sandy: Cel putin 37 de morti in New York

Primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca cel putin 37 de persoane au murit in New York din cauza uraganului Sandy care a lovit coasta estica americana in prima parte a saptamanii, informeaza Reuters.

Circulatia metroului din New York a fost reluata partial.

Circulatia metroului din New York a fost reluata partial joi, la trei zile dupa Uraganul Sandy, pasagerii putand circula gratuit in urmatoarele doua zile, informeaza AFP, potrivit Mediafax. In acelasi timp, pe podurile care duc spre Manhattan nu pot circula decat vehiculele care transporta cel putin doua-trei persoane, pentru evitarea aglomeratiei, a anuntat primarul Michael Bloomberg. Metroul circula doar pana la Strada 34, in contextul in care partea de sud a cartierului Manhattan nu are .

URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA.

Locuitorii New York-ului au asteptat, marti seara, ca primarul Michael Bloomberg sa le dea vesti bune despre restabilirea curentului electric si a transportului in comun, insa nu le-au primit, informeaza Mediafax. Metroul, scolile si parcurile publice raman inchise miercuri. Doar autobuzele au inceput sa circule partial marti seara si cu siguranta nu vor putea face fata numarului de navetisti care vor dori sa ajunga la serviciu in Manhattan, miercuri dimineata. Pentru moment nu se stie cand .

Metroul din New York, afectat de uraganul Sandy, va incepe sa functioneze de joi

Metroul din New York, inundat partial din cauza Uraganului Sandy, va incepe sa functioneze in mod limitat joi, anunta guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, informeaza AFP. Circulatia metroului din.

Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York

Update 2: Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin zece persoane la New York, anunta primarul orasului Michael Bloomberg, transmite AFP. * Update 1: Peste opt milioane de locuinte au ramas fara electricitate in 18 state din nord-estul SUA si in Washington DC, din cauza Uraganului Sandy, anunta Departamentul american al Energiei.

VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 45 Uraganul Sandy a ucis cel putin 18 persoane in New York, a anuntat primarul orasului, Michael Bloomberg. Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

Bilantul victimelor uraganului Sandy in New York: 34 de morti

Ultimul bilant realizat joi de catre politie anunta ca 34 de persoane au cazut victime, in New York, uraganului Sandy. Majoritatea victimelor au murit dupa caderea unor copaci peste casele sau.

Uraganul Sandy, o catastrofa de proportii biblice. Vizita lui Obama, REFUZATA in New York. FOTOREPORTAJ cu urmarile dezastrului

50 de morti! Acesta este bilantul devastator in urma uraganului Sandy. Opt milioane de oameni sunt si acum in bezna in 15 state americane. Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York.

Unele cartiere din New York vor fi realimentate cu electricitate abia peste zece zile.

O parte a orasului New York va fi fara electricitate inca zece zile, anunta compania Con Edison, principalul furnizor de electricitate din oras, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Majoritatea clientilor deserviti de linii electrice aeriene vor fi fara electricitate pana pe 11 noiembrie, cu o saptamana in plus, a precizat un purtator de cuvant al companiei. In total, 676. 000 de persoane sunt in continuare fara electricitate la New York, dintre care 227. 000 in Manhattan.

Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de inundatiile produse la New York.

Inundatiile provocate de Uraganul Sandy au afectat sediul Consiliului de Securitate ONU, in New York, anunta surse diplomatice, citate de AFP, potrivit Mediafax. Ambasadorii celor 15 state membre ale Consiliului de Securitate ONU s-au mutat intr-o alta locatie pentru organizarea unei reuniuni de urgenta privind prelungirea mandatului Misiunii Uniunii Africane in Somalia. Sediul Consiliului de Securitate ONU este situat la subsolul cladirii Natiunilor Unite din New York, in apropierea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )