Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un dig a cedat in New Jersey, dupa trecerea uraganului Sandy - politie.

România Liberă România Liberă,
Un dig a cedat in New Jersey, dupa trecerea uraganului Sandy - politie.

Cresterea nivelului apelor unui rau din New Jersey dupa trecerea uraganului Sandy a determinat ruperea unui dig in comitatul Bergen, la cativa kilometri distanta de orasul New York, a anuntat politia locala, citata de AFP, informeaza Mediafax. Ruperea digului de pe raul Hackensack a determinat mobilizarea unor importante resurse ale politiei si garzii nationale pentru a le veni in sprijin locuitorilor din orasul Moonachie, amenintat de inundatii, potrivit presei locale. Citeste si: Barack . continuă pe România Liberă

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York si New Jersey, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. Decizia presedintelui.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. De asemenea, alimentarea.

Cel putin 375.000 de locuitori, evacuati la New York inaintea sosirii uraganului Sandy.

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa.

URAGANUL SANDY: New York-ul si nord-estul SUA au fost puternic afectate. Efectele sunt DEVASTATOARE

Milioane de americani din nord-est s-au trezit marti fara curent electric si cu inundatii majore dupa trecerea uraganului Sandy prin cea mai populata regiune a tarii. Dimineata, la ora 06. 00, ora.

Stare de urgenta in New York si Washington, in asteptarea uraganului Sandy

Guvernatorul statului New York si primarul Washingtonului au declarat vineri stare de urgenta o data cu apropierea uraganului Sandy, care ar putea lovi in urmatoarele zile coasta de nord-est a Statelor Unite dupa.

Americanii au format cozi imense pentru provizii, in asteptarea uraganului Sandy: Transportul public si parcurile au fost inchise

Panica la New York, din cauza uraganului Sandy. Autoritatile au inchis reteaua de transport public, dar au oprit si accesul in parcuri, zone de joaca sau plaje. Mii de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din.

VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 45 Uraganul Sandy a ucis cel putin 18 persoane in New York, a anuntat primarul orasului, Michael Bloomberg. Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

LIVE VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 00 Cel putin 16 persoane au fost ucise in Statele Unite si in Canada14:15 Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

Un reactor nuclear din New Jersey a fost oprit din cauza uraganului Sandy

Un reactor nuclear a fost scos din functiune in statul New Jersey, in estul Statelor Unite, din cauza intemperiilor provocate de Uraganul Sandy, a anuntat operatorul acestuia. Situat pe marginea raului.

Doua reactoare nucleare din New Jersey au fost oprite din cauza uraganului Sandy

UPDATE16:15: Un al doilea reactor, situat la circa 50 de kilometri nord de New York, pe marginea raului Hudson a fost oprit din functiune in New Jersey, in noaptea de luni spre marti. Operatorul reactorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )