Libnet.ro
UNICEF

20:30

Neamt: Trei barbati acuzati ca au comercializat droguri au fost retinuti de procurori. in casa unuia s-a gasit o cultura de canabis

B1 B1,
Neamt: Trei barbati acuzati ca au comercializat droguri au fost retinuti de procurori. in casa unuia s-a gasit o cultura de canabis

Trei barbati au fost retinuti de procurorii DIICOT Neamt pentru constituirea de grup infractional organizat, specializat in detinerea si comercializarea de droguri de risc. George Tolontan si Stefan Cosmin Lupu. continuă pe B1

Doi tineri au fost retinuti dupa un viol in grup. Au obligat o minora de 17 ani sa intretina relatii sexuale orale

Doi tineri cu varste de 19 si 28 de ani au fost retinuti dupa ce au participat la un viol in grup. Cei doi ar fi obligat o minora de 17 ani sa intretina raporturi sexuale orale.

Zece membri ai unor grupari de trafic de droguri si de persoane au fost retinuti de DIICOT Bacau

DIICOT Bacau a retinut zece persoane care fac parte din grupari de trafic de droguri si de persoane. Un membru al retelei a incercat sa fuga cu o masina, politistii fiind nevoiti sa traga doua focuri de.

Trei barbati au promovat Republica Moldova in 21 de tari de pe doua continente

Expeditia inedita a trei moldoveni care si-au propus promovarea tarii noastre in 21 de tari de pe doua continente a fost indeplinita cu succes.

Metoda accidentul: Doi tineri suspectati de mai multe inselaciuni au fost retinuti

Doi tineri suspectati de inselaciuni prin metoda accidentul au fost prinsi in flagrant, miercuri, de politistii din Cluj, dupa ce au primit de la o batrana circa 4. 000 de lei, informeaza Mediafax. Cei.

Doi barbati urmariti international au fost prinsi de politistii constanteni

Doi barbati urmariti international au fost prinsi in localitatile lor de domiciliu de catre politistii constanteni, informeaza Mediafax. Pe numele lor existau mandate de arestare europene, emise de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )