Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nebunia Pokemon Go: Doi parinti si-au lasat singur copilul de doi ani si au plecat sa vaneze monstruleti

Antena3 Antena3,
Nebunia Pokemon Go: Doi parinti si-au lasat singur copilul de doi ani si au plecat sa vaneze monstruleti

Un cuplu din San Tan Valley, statul american Arizona, este acuzat ca a pus in pericol viata baietelului lor de doar doi ani. Cei doi soti l-au lasat pe micut singur si au plecat sa vaneze Pokemoni,. continuă pe Antena3

Parintii au inceput sa-si boteze copiii cu numele creaturilor din jocul Pokemon Go: care sunt personajele preferate

Jocul Pokemon GO a inceput sa faca victime si in randul nou-nascutilor, arata o cercetare facuta de site-ul Baby Center, dedicat parintilor americani. Acestia au inceput sa-si boteze copiii cu numele personajelor din popularul joc virtual.

Creatorii aplicatiei `Pokemon GO` vor lansa `Harry Potter GO`

Daca Pokemon GO a devenit un fenomen in lume, ce se va intampla atunci cand va fi lansata aplicatia Harry Potter GO? Creatorii `Pokemon GO`, aplicatie care se.

Vesti bune pentru fanii Pokemon GO. Creatorii aplicatiei pregatesc acum Harry Potter GO

Creatorii Pokemon GO, aplicatie care se bucura de un succes incredibil inca de la lansare, pregatesc acum un nou proiect similar, cu denumirea de Harry Potter GO, la cererea fanilor,.

Pokemon Go: Autoritatile newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului de catre infractorii sexuali inregistrati

Pokemon Go ar putea fi interzis pentru o anumita categorie de persoane din New York. Autoritatile statale newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului Pokemon Go pentru infractorii sexuali inregistrati, care au fost eliberati pe cautiune. Decizia ar.

Cum face un clujean bani cinstiti din Pokemon Go. Proiectul care-i premiaza pe jucatori si promoveaza afaceri

Principalul castig pe care-l au cei circa 80 milioane de utilizatori de Pokemon Go din lume este faptul ca sunt scosi din case si fac miscare, neexistand in acest moment niciun avantaj material. Un antreprenor din Cluj s-a gandit sa schimbe acest lucru. Proiectul lui Lorand Minyo, Pokemondo, aduce premii jucatorilor de Pokemon Go si promoveaza afacerile locale.

Romani care fac bani frumosi din isteria Pokemon Go. Ce pret exorbitant are un cont ultrarar scos la vanzare pe olx.ro

Isteria Pokemon a ajuns si pe site-urile comerciale, unde pokemonii sunt de vanzare. Un cont de Pokemon Go pleaca de la pretul de 55 lei, ajungand ca unul de nivel 30 sa aiba pretul de 1. 000 lei. La vanzare este scos si un cont ultrarar.

Gluma marca MApN, pe seama isteriei Pokemon Go. Vanatorii de pokemoni, avertizati ca se fac trageri de lupta in poligonul de la Cincu

Ministerul Apararii Nationale a avut o postare amuzanta pe pagina oficiala de Facebook, in contextul isteriei Pokemon Go, postare in care avertizeaza vanatorii de pokemoni a se fac trageri de lu.

VIDEO Isteria Pokemon Go. Un cuplu si-a lasat copilul mic singur acasa noaptea si a plecat sa caute monstri virtuali

Un cuplu din San Tan Valley, statul american Arizona, este acuzat ca a pus in pericol viata fiul lor in varsta de doi ani si ca l-au neglijat, dupa ce l-au lasat acasa singur in timp ce ei s-au dus sa joace Pokemon Go.

Pokemon Go, noua arma a candidatilor la Casa Alba Hillary Clinton si Donald Trump de a-si atrage votanti VIDEO

Echipele de campanie ale celor doi candidati la Casa Alba, Hillary Clinton si Donald Trump, recurg la jocul Pokemon Go, adevarat fenomen mondial, in incercarea de a atrage noi alegatori, mai ales cei mai tineri, sau pentru a-si difuza mesajele, transmite marti AFP.

Campionate oficiale de Pokemon GO, incepand cu anul viitor

Dupa ce jocul Pokemon Go, in care utilizatorii captureaza monstruleti in realitatea virtuala, a devenit viral, compania producatoare Niantic a anuntat ca in 2017 se vor organiza compe.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )