Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romani care fac bani frumosi din isteria Pokemon Go. Ce pret exorbitant are un cont ultrarar scos la vanzare pe olx.ro

Adevărul Adevărul,
Romani care fac bani frumosi din isteria Pokemon Go. Ce pret exorbitant are un cont ultrarar scos la vanzare pe olx.ro

Isteria Pokemon a ajuns si pe site-urile comerciale, unde pokemonii sunt de vanzare. Un cont de Pokemon Go pleaca de la pretul de 55 lei, ajungand ca unul de nivel 30 sa aiba pretul de 1. 000 lei. La vanzare este scos si un cont ultrarar. continuă pe Adevărul

Trei cetateni romani care au fost implicati intr-un accident rutier in Serbia au fost repatriati cu aeronavele SMURD

Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerul de Interne a anutat vineri pe pagina oficiala de Facebook ca trei romani care au fost raniti grav intr-un accident rutier ce a avut loc.

VIDEO Isteria Pokemon Go. Un cuplu si-a lasat copilul mic singur acasa noaptea si a plecat sa caute monstri virtuali

Un cuplu din San Tan Valley, statul american Arizona, este acuzat ca a pus in pericol viata fiul lor in varsta de doi ani si ca l-au neglijat, dupa ce l-au lasat acasa singur in timp ce ei s-au dus sa joace Pokemon Go.

HOROSCOP 5 august. Leii fac bani dintr-un hobby

Horoscop maine, 5 august. Leii vor reusi sa castige bani dintr-un hobby, iar pentru tauri se anunta o perioada favorabila iubirii.

Sacul cu bani, disjuns din dosarul lui Ioan Oltean

Procurorii nu mai sunt atat de siguri pe sacul cu bani pe care l-ar fi primit Ioan Oltean in dosarul retrocedarilor. in acest moment, in rechizitoriul procurorilor de trimitere in.

Metoda neobisnuita de slabit: pompa care iti extrage mancarea din stomac

Un nou dispozitiv destinat slabirii, care se implanteaza direct in stomac, a fost aprobat de FDA Food and Drug Administration). Dispozitivul se numeste AspireAssist si a fost creat de compania Aspire. Practic, functioneaza ca o pompa care extrage mancarea din stomacul celor care se straduiesc sa slabeasca. Desi suna putin extrem, FDA a aprobat dispozitivul [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )