Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nectarul elfilor: cat costa un kilogram din cea mai scumpa miere din lume

Adevărul Adevărul,
Nectarul elfilor: cat costa un kilogram din cea mai scumpa miere din lume

Mierea elfilor, asa a fost botezat acest adevarat nectar al zeilor de catre apicultorul care o vinde la un pret extrem de piperat. Aurul vascos provine dintr-o pestera din valea Saricayir, zona de langa orasul Artvin, in nord-estul Turciei. continuă pe Adevărul

E frig de-ngheata pietrele, la propriu. Minus 24 de grade la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregistrata anul acesta

E frig de-ngheata pietrele, la propriu, in centrul tarii. Mercurul din termometre a coborat in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la aproape -24 de grade. A fost cea mai scazuta temperatura.

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna: - 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost - 23,6 grade Celsius.

Ger cumplit: Cea mai scazuta temperatura din tara in aceata iarna, minus 23,6 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. Valoarea termina a fost consemnata la ora 04:00 si a stagnat.

Un pedofil fugar, cea mai inalta cladire europeana si ziua de nastere a trei mari pictori.

481: Regele vandalilor Huneric organizeaza o conferinta la Carthage intre episcopii catolici si arieni 1327: Tanarul Edward este incoronat rege al Angliei, sub numele Edward III, tara fiind insa condusa informal de catre mama sa Regina Isabella si amantul acesteia, Roger Mortimer 1662: Generalul chinez Koxinga cucereste Insula Taiwan, dupa un asediu de noua luni 1790: La New York se intruneste pentru prima oara Curtea Suprema a Statelor Unite 1814: Cea mai devastatoare eruptie a vulcanului .

VIDEO Rockul timisorean la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

VIDEO Rockul timisorean, la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget, cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

Sotul lui Natalie Portman i-a oferit cea mai tare dovada de dragoste

Ce dovada de dragoste este cea mai convingatoare? Natalie Portman stie, pentru ca a primit-o de la sotul ei, Benjamin Millepied.

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian. Masina a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )