Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nelson Mandela ar putea fi externat pentru a isi continua recuperarea acasa

Hotnews Hotnews,
 Nelson Mandela ar putea fi externat pentru a isi continua recuperarea acasa

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ar putea fi externat din spital, iar recuperarea sa sa continue acasa, potrivit fostului presedintel Thabo Mbeki, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Thabo Mbeki: Nelson Mandela ar putea fi externat in curand

Nelson Mandela ar putea fi externat din spital pentru a continua recuperarea in propria locuinta, crede fostul presedinte sud-african Thabo Mbeki. Dar Presedintia sud-africana a transmis ca starea luptatorului impotriva apartheidului este in continuare critica.

Mandela ar putea fi mutat in propria locuinta, pentru a continua recuperarea

Nelson Mandela ar putea fi mutat de la spital in propria locuinta, unde va continua recuperarea, crede fostul presedinte sud-african Thabo Mbeki, in timp ce Presedintia sud-africana a comunicat ca starea lui.

Nelson Mandela ar putea fi mutat la domiciliu pentru continuarea recuperarii.

Nelson Mandela ar putea fi mutat de la spital in propria locuinta, unde va continua recuperarea, crede fostul presedinte sud-african Thabo Mbeki, in timp ce Presedintia sud-africana a comunicat ca starea lui Mandela ramane critica, informeaza Mediafax. Nelson Mandela va merge in curand acasa pentru a continua recuperarea, a declarat Mbeki, conform publicatiei sud-africane Eyewitness News. Mandela, in varsta de 94 de ani, este spitalizat la Pretoria de peste cinci saptamani, avand o infectie .

Nelson Mandela raspunde la tratament, dar ramane in stare critica

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, internat de o luna la Pretoria, se afla intr-o stare critica, dar stabila si continua sa raspunda la tratament, a anuntat joi Presedintia Africii de Sud, citata de AFP.

Procesul privind cele doua fonduri de investitii detinute de Nelson Mandela, in care sunt implicate fiicele sale, judecat pe 29 iulie

Procesul privind cele doua fonduri de investitii detinute de Nelson mandela si in care sunt implicate cele doua fiice ale fostului presedinte, Makaziwe si Zenani, se va judeca pe 29 iulie, potrivit podtului de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )