Libnet.ro
UNICEF

13:00

NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a informat, astazi, ca, in prezent, este stabila starea medicului care a suferit arsuri in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt si care a fost transferat in Belgia. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care a suferit arsuri in tragedia de la Piatra Neamt si care a fost ulterior transferat in Belgia pentru tr.

NELU TATARU: Vom achizitiona trei milioane de teste rapide, care vor fi date Unitatilor de Primiri Urgente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Sfantu Gheorghe, ca in urmatoarea perioada vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus, care vor fi distribuite Unitatilor de Primiri Urgente.

Care este starea medicului erou de la Piatra Neamt. Ministrul Sanatatii: Are arsuri pe 70-75% din suprafata corpului

Medicul Catalin Denciu - care a fost grav ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt - este in stare stabila in acest moment, dar primele trei zile de tratament sunt critice, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a precizat ca medicul are arsuri pe 70-75% din suprafata corpului. Reamintim ca duminica medicul a fost transferat la un spital din Belgia.

Ce i-a spus medicul erou din Piatra Neamt lui Nelu Tataru, in avion

Sunt in deplasare la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Un eveniment tragic, in terapie intensiva, soldat cu decesul a 10 pacienti: opt din salonul unde a avut loc incendiul si doi din salonul alaturat. Un medic afectat de incendiu, cu 40% arsura, si inca trei cadre medicale cu arsura de gradul 1 si 2 pe .

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Nelu Tataru: Nu cred ca va fi o parada de 1 Decembrie. Nu cred ca este momentul de parada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri,canu crede ca este momentul pentru parada de 1 Decembrie si nici pentru organizarea targurilor de Craciun. Nu cred ca va.

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

NELU TATARU: Am identificat cate un spital in fiecare judet care poate deveni suport COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca a fost identificat in fiecare judet al tarii cate un spital care poate deveni suport COVID. El a precizat ca la Bucuresti sunt doua unitati medicale Sfantul Stefan si Cantacuzino care vor fi operationalizate ca spitale suport COVID-19. Referitor la personalul medical necesar, ministrul a spus ca acesta poate fi mobilizat in functie de solicitarile care exista in teritoriu.

NELU TATARU: Respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, vineri, ca respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa se inregistreze o scadere a numarului de cazuri, mentionand ca transmiterea noului coronavirus se face foarte mult prin mobilitate.

Nelu Tataru: Ministerul Sanatatii are in subordine 58 de spitale din 380. Coordonarea activitatii medicale ar trebui sa fie la noi, cu un examen corect al managerilor

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, luni seara, ca Ministerul are in subordine doar 58 din cele 380 de spitale publice, restul tinand de autoritatile locale. El a precizat ca a militat pentru ca ac.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )