Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Playtech Playtech,
Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre . continuă pe Playtech

Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! Ce spune despre copilul cu Adrian Brancoveanu

Andreea Marin s-a reinventat dupa fiecare mariaj. Aceasta s-a despartit de Tuncay Ozturk, iar la scurt timp si-a regasit fericirea in bratele lui Adrian Brancoveanu, consulul de atunci al Romaniei in Libia. Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! De doi ani traieste povestea de dragoste cu Adrian Brancoveanu, ce pare a fi .

Nelu Tataru, intrebat daca demite pe cineva dupa tragedia de la Neamt: Asteptam rezultatele anchetelor efectuate de Parchetul General si ISU (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ceea ce priveste incendiul devastator de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sunt doua anchete in desfasurare una efectuata de Parchetul.

Ce spune Ludovic Orban despre declaratia controversata a lui Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban ii ia apararea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa ce demnitarul declarase ca toti romanii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla in sistemul de sanatate.

NELU TATARU: Respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, vineri, ca respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa se inregistreze o scadere a numarului de cazuri, mentionand ca transmiterea noului coronavirus se face foarte mult prin mobilitate.

Nelu Tataru, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Oricat au incercat cei doi medici si cele doua asistente sa intervina, a fost peste puterile lor. Cred ca am facut tot ce se putea pentru acesti pacienti. Cei care au gresit sa raspunda

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca interventia celor doi medici si a celor doua asistente in momentul incendiului de la sectia ATI de la Spitalul din Piatra-Neamt a fost peste puterile acestora, in.

Nelu Tataru: Primele transe de vaccin anti-COVID-19 vor ajunge pentru imunizarea a 4,6% din populatie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca primele transe din vaccinul anti-COVID-19 vor ajunge in Romania incepand cu luna ianuarie 2021, insa doar 4,6% dintre romani vor beneficia de.

Nelu Tataru: Respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele 3 saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, vineri, ca respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa se inregistreze o scadere a numarului de cazuri, mentionand ca transmiterea noului coronavirus se face foarte mult prin mobilitate.

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

Nelu Tataru raspunde la intrebarea momentului. Pleaca sau nu de la Sanatate dupa tragedia de la Neamt

Nelu Tataru nu va demisiona dupa tragedia de la Neamt. Acesta spune ca toti ministrii de pana acum trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru problemele grave din sistem si ca el planuieste sa ramana in guvern pentru a continua reformele incepute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )