Libnet.ro
UNICEF

10:31

Nelu Tataru: Ministerul Sanatatii are in subordine 58 de spitale din 380. Coordonarea activitatii medicale ar trebui sa fie la noi, cu un examen corect al managerilor

B1 B1,
Nelu Tataru: Ministerul Sanatatii are in subordine 58 de spitale din 380. Coordonarea activitatii medicale ar trebui sa fie la noi, cu un examen corect al managerilor

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, luni seara, ca Ministerul are in subordine doar 58 din cele 380 de spitale publice, restul tinand de autoritatile locale. El a precizat ca a militat pentru ca ac. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care a suferit arsuri in tragedia de la Piatra Neamt si care a fost ulterior transferat in Belgia pentru tr.

Nelu Tataru: Am identificat cate un spital in fiecare judet care poate deveni suport COVID. in Bucuresti avem Sfantul Stefan si Spitalul Cantacuzino

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca a fost identificat in fiecare judet al tarii cate un spital care poate deveni suport COVID. El a precizat ca la Bucuresti sunt doua unitati medicale Sfantul Stefan si Cantacuzino care vor fi operationalizate ca spitale suport COVID-19. Referitor la personalul medical necesar, ministrul a spus ca acesta poate fi mobilizat in functie de solicitarile care exista in teritoriu.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

Anunt de la ministrul Sanatatii: Doar 4,6% din populatia tarii va primi vaccinul, in prima faza

Doar 4,6% dintre romani vor primi in prima faza vaccinul anti-COVID anunta ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a afirmat ca primele trei transe vor veni in luna ianuarie, dar nu este clar cum va fi tinut si transportat vaccinul care are nevoie de conditii speciale de manevrare.

Nelu Tataru: Nu cred ca va fi o parada de 1 Decembrie. Nu cred ca este momentul de parada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri,canu crede ca este momentul pentru parada de 1 Decembrie si nici pentru organizarea targurilor de Craciun. Nu cred ca va.

Nelu Tataru despre demiterea managerului Spitalului Piatra Neamt: Legislatia nu ne permite

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca o eventuala masura de demitere a managerului Spitalu.

Nelu Tataru, intrebat daca demite pe cineva dupa tragedia de la Neamt: Asteptam rezultatele anchetelor efectuate de Parchetul General si ISU (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ceea ce priveste incendiul devastator de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sunt doua anchete in desfasurare una efectuata de Parchetul.

Nelu Tataru: Primele transe de vaccin anti-COVID-19 vor ajunge pentru imunizarea a 4,6% din populatie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca primele transe din vaccinul anti-COVID-19 vor ajunge in Romania incepand cu luna ianuarie 2021, insa doar 4,6% dintre romani vor beneficia de.

ARAFAT: Ministerul Sanatatii intentioneaza sa deschida si alte spitale pentru pacientii cu COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca Ministerul Sanatatii ar intentiona sa transforme si alte spitale in unitati pentru pacienti cu COVID-19, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )