Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nelu Tataru face duminica o vizita in judetul Constanta

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru face duminica o vizita in judetul Constanta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii se afla duminica in judetul Constanta, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru s-a dus in focarul de la Constanta: Ce verificari face ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele impl.

Ministrul Sanatatii verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Constanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus. Ministrul verifica circuitele, stocul de echipamente si medicamente si sta de vorba cu personalul medical.

Noi focare printre medicii din Constanta si Brasov. Nelu Tataru: Exista o foarte mare probabilitate de extindere si la populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca exista doua focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov si exista posibilitatea ca acestea sa se extinda si la populatie.

Nelu Tataru: exista focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov. Raportarile spun altceva

Desi raportarea Institutului National de Sanatate Publica in ceea ce priveste infectarea cadrelor medicale mentioneaza doar un caz in judetul Constanta, ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca exista doua focare care afecteaza personalul medical din Constanta si Brasov si exista posibilitatea ca acestea sa se extinda si la populatie.

Nelu Tataru, control la unitatile medicale din Constanta: Pregatirile sunt in stadii avansate. Dar e un potential focar daca nu respectam masurile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost la Spitalul Judetean din Constanta si la alte unitati medicale din oras pentru a verifica modul in care se desfasoara lucrurile, in contextul numarului mare de persoane afectate de pandemia de coronavirus.

Ministrul Sanatatii, in vizita la Constanta. Opt cadre medicale, infectate cu COVID-19. Tataru: Este un potential focar, daca nu avem grija

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face noi verificari in teritoriu. Astfel, duminica, acesta se afla in judetul Constanta, pentru a vizita Spitalul de Boli Infectioase, Spitalul Judetean, precum si.

Ministrul Sanatatii spune ca judetul Constanta este un potential focar de infectie

Judetul Constanta este un potential focar de infectie, daca nu se iau masurile necesare, a declarat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a vizitat doua spitale din Constanta, dar si un centru de carantinare si spitalul modular de pe Stadionul Portul, relateaza Mediafax.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Constanta si Brasov, noi focare de coronavirus

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, in aceasta seara, la Antena 3, ca doua orase din Romania, respectiv Brasov si Constanta, ar putea deveni, in foarte scurt timp, focare de coronavirus.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Avem trei focare de infectie cu COVID-19, la Suceava, Arad, Deva. Mai angajam 1.000 de persoane la DSP si 1.000 la ambulanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, in cadrul unui bilant prezentat la Palatul Victoria, pe fondul pandemiei de coronavirus, ca sistemul medical se confrunta cu o situatie fara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )