Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministrul Sanatatii, in vizita la Constanta. Opt cadre medicale, infectate cu COVID-19. Tataru: Este un potential focar, daca nu avem grija

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, in vizita la Constanta. Opt cadre medicale, infectate cu COVID-19. Tataru: Este un potential focar, daca nu avem grija

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face noi verificari in teritoriu. Astfel, duminica, acesta se afla in judetul Constanta, pentru a vizita Spitalul de Boli Infectioase, Spitalul Judetean, precum si. continuă pe B1

Demisii in masa si la Spitalul din Campina: opt cadre medicale au plecat

Opt cadre medicale de Spitalul Campina si-au depus demisia. Spitalul suport pentru pacientii cu noul COVID-19 a ramas doar cu doi medici de ATI.

Raportare oficiala: 474 de cadre medicale, infectate cu coronavirus. 318 dintre ele sunt de la Suceava

474 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, 318 dintre ele fiind la Suceava. Bucurestiul a raportat si el 65 de cadre medicale care au COVID-19.

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus.

Se repeta dezastrul de la Suceava. Cate cadre medicale infectate cu COVID-19 sunt confirmate la spitalele din Campulung Moldovenesc si Falticeni

In cursul serii de vineri, 3 martie, au sosit primele rezultate ale testelor COVID-19 efectuate la spitalele municipale din localitatile sucevene Campulung Moldovenesc si Falticeni. Zeci de medici, asistente si infirmiere prezinta infectii cu noul coronavirus. Alte cateva zeci au simptome si asteapta rezultatele testului.

UPDATE Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am ales un posibil focar pentru ca nu vreau sa mai avem ce am avut la Suceava. Suceava este un focar pierdut de sub control

Ministrul Sanatatii se afla la Constanta. Oficialul a vizitat Spitalul de Boli Infectioase si urmeaza sa mearga la spatiile de carantina si Spitalul Judetean din Constanta.

400 de cadre medicale din tara sunt infectate cu noul coronavirus

In acest moment, avem 400 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus la nivel national.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale.

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes sunt infectate cu coronavirus

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati.

Noua cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, infectate cu coronavirus

Noua cadre medicale de la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti sunt infectate cu noul tip de coronavirus si stau acum in izolare la domiciliu, a anuntat conducerea unitatii sanitare.

Cinci cadre medicale de la Institutul Matei Bals sunt infectate cu noul coronavirus

Cinci cadre medicale de la Institutul Matei Bals sunt infectate cu noul coronavirus, a declarat, joi, managerul unitatii medicale, Adrian Streinu-Cercel.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3281 seconds )