Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii spune ca judetul Constanta este un potential focar de infectie

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii spune ca judetul Constanta este un potential focar de infectie

Judetul Constanta este un potential focar de infectie, daca nu se iau masurile necesare, a declarat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a vizitat doua spitale din Constanta, dar si un centru de carantinare si spitalul modular de pe Stadionul Portul, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii, in vizita la Constanta. Opt cadre medicale, infectate cu COVID-19. Tataru: Este un potential focar, daca nu avem grija

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face noi verificari in teritoriu. Astfel, duminica, acesta se afla in judetul Constanta, pentru a vizita Spitalul de Boli Infectioase, Spitalul Judetean, precum si.

UPDATE Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am ales un posibil focar pentru ca nu vreau sa mai avem ce am avut la Suceava. Suceava este un focar pierdut de sub control

Ministrul Sanatatii se afla la Constanta. Oficialul a vizitat Spitalul de Boli Infectioase si urmeaza sa mearga la spatiile de carantina si Spitalul Judetean din Constanta.

Ministrul Sanatatii anunta ca, in contextul evolutiei locale de la Tandarei, se poate ajunge si la o carantinare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, dupa ce autoritatile locale din judetul Ialomita au solicitat ca localitatea Tandarei sa intre in carantina, ca fiecare focar de coronavirus, mare sau mic, este evaluat particular.

Ministrul Sanatatii verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Constanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus. Ministrul verifica circuitele, stocul de echipamente si medicamente si sta de vorba cu personalul medical.

Nelu Tataru s-a dus in focarul de la Constanta: Ce verificari face ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele impl.

Nelu Tataru face duminica o vizita in judetul Constanta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii se afla duminica in judetul Constanta, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Constanta si Brasov, noi focare de coronavirus

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, in aceasta seara, la Antena 3, ca doua orase din Romania, respectiv Brasov si Constanta, ar putea deveni, in foarte scurt timp, focare de coronavirus.

Mesajul cu care a fost intampinat ministrul Sanatatii la Sanatoriul de la Techirghiol

Duminica, 5 aprilie, dr. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut o vizita la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol, unde sunt carantinati 578 de romani.

Cate ventilatoare mecanice au spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii: 200 ar trebui sa vina in urmatoarele trei saptamani

Romania are in acest moment 1. 600 de ventilatoare mecanice pe paturile de Terapie Intensiva necesare in cazurile grave de coronavirus. Alte 200 ar urma sa vina in urmatoarele trei saptamani, in urma unei achizitii a Oficiului pentru Achizitii Publice. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment aparatele sunt suficiente.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )