Libnet.ro
UNICEF

14:30

Nelu Tataru informeaza cum vor fi testati bucurestenii impotriva COVID-19

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru informeaza cum vor fi testati bucurestenii impotriva COVID-19

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, in direct cum se va face testar. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru: Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Suceava are peste 120 de pacienti, dintre care cinci sunt pe ventilator. Este o transmitere accentuata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca in prezent sunt 120 de pacienti internati la Sectia de Boli Infectioase de la Spitalul Judetean Suceava, cinci dintre acestia respirand cu ajutorul aparatelor. El afirma ca au fost mai multe motive pentru care s-a ajuns la acest lucru, intre care un management defectuos al crizei. A fost o atitudine a DSP delasatoare, spune el.

Nelu Tataru, noi precizari despre situatia de la Spitalul din Suceava: Sunt cazuri din ce in ce mai grave

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a facut noi precizari cu privire la conditiile revoltatoare de la Spitalul Judetean Suceava, oras in care s-au inregistrat pana in acest moment sase decese provocate de coronavirus.

Nelu Tataru, despre haosul de la spitalul din Suceava: Am cerut suspendarea managerului!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru sustine ca a cerut suspendarea managerului de la Spitalul de Urgente din Suceava.

Nelu Tataru: Putem avea 10.000 de cazuri de coronavirus in Romania. Criza se poate prelungi si cu 4 luni!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a subliniat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este exclus ca in Romania sa se ajunga la 10. 000 de cazuri de coronavirus, insa totul depinde de ritmul imbolnavirilor.

Nelu Tataru, despre suspendarea managerului Spitalului Universitar: Nu erau initiate protocoalele pentru coronavirus in spital

Managerul Spitalului Universitar a fost suspendat pentru ca nu fusesera respectati indicatorii din contractul de management, inclusiv cei referitori la protocoalele pentru coronavirus, spune Nelu Tataru, secretar de stat din Ministerul Sanatatii. El a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )