Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nelu Tataru: Varsta medie a celor infectati a scazut la 45 55 de ani. Peste 8000 de copii, infectati de la inceputul pandemiei (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: Varsta medie a celor infectati a scazut la 45 55 de ani. Peste 8000 de copii, infectati de la inceputul pandemiei (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca varsta medie a persoanelor testate pozitiv cu noul coronavirus a. continuă pe B1

Nelu Tataru: Din cei peste 550 de pacienti internati la Terapie Intensiva, 176 sunt intubati si necesita ventilatie Sunt locuri in spitale

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit despre situatia celor peste 550 de pacienti bolnavi de COVID-19 aflati la Terapie Intensiva, precizand ca 176 dintre ei sunt intubati si necesita respiratie.

Nelu Tataru: Fac testul pentru coronavirus odata pe luna (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca se testeaza lunar pentru noul coronavirus. Nelu Tataru, despre.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Peste 770 de copii au fost testati pozitiv in ultima saptamana

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca peste 770 de copii au fost diagnosticati cu noul coronavirus in ultima saptamana. Nelu Tataru: Copiii, adolescentii nu prezinta simptomatologie.

Nelu Tataru: in decembrie-ianuarie am putea avea prima transa de vaccin anti-COVID

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Digi24 ca la finalul acesstui an am putea beneficia de o prima transa de vaccin impotriva noului coronavirus. La nivelul Comunitatii Europene sunt facute contractele, a dezvaluit Tataru.

Nelu Tataru: Restaurantele se vor inchide cand indicele de infectare despaseste 1,5la mia de locuitori (VIDEO)

Nelu Tataru a vorbit, joi seara, in platoulB1 TV despre inchiderea restaurantelor, in conditiile in care in Romania, in ultimele doua zile s-au inregistrat peste 200 de cazuri de infectare cu.

Nelu Tataru: 4,6% din populatie este imunizata in acest moment. Evolutia pandemiei a fost un pic atipica (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca se poate vorbi despre imunizare colectiva atunci cand cel putin jumatate din populatia unei tari se infecteaza si se imunizeaza. in direct pe B1 TV, joi se.

Ce trebuie sa faca o persoana cand are simptome de COVID-19. Ministrul Nelu Tataru a explicat procedura pas cu pas, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a explicat pas cu pas, joi seara, cum trebuie sa procedeze o persoana in momentul in care prezinta o simptomatologie similara cu cea specifica bolii infectioase COVID-19, pe.

Nelu Tataru: Avem 1.050 de paturi de terapie intensiva complet dotate dedicate COVID Boala ne-a invatat ca este imprevizibila Cei care nu respecta regulile sa se gandeasca la personalul din spitale, care se bate cu aceasta pandemie (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca desi in acest moment la nivel national suntem intr-o usoara crestereca numar de cazuri noi de COVID-19, ea este una progresiva, nu.

Cand intra Capitala in carantina? Nelu Tataru, anunt de ultima ora

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi dupa-amiaza, ca decizia de introducere in carantina a unei localitati, inclusiv a Bucurestiului, este strans legata de rata de transmitere a noului coronavirus.

Nelu Tataru, la inceputul anului universitar: imi doresc ca studentii sa practice medicina in Romania Sa beneficieze de conditiile necesare pentru a face performanta in beneficiul pacientilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a transmis un mesaj tuturor studentilor si cadrelor didactice care incep noul an universitar. in contextul pandemiei de COVID-19, noul an universitar va incepe diferit in.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )