Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile, Romania tv, citand curtea suprema de la Belgrad, precizeaza ca este vorba de 60 de zile --------- * ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii. continuă pe Ziarul Bursa

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 12:20 Ministrul Justitiei: Dupa ce instantele verifica legalitatea extradarii lui Ghita, incepem procedura de aducere in tara Ministerul Justitiei asteapta de la instante incheierea verificarii legalitatii extradarii din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghita pentru a putea incepe procedurile de aducere in tara, a anuntat, marti, ministrul Tudorel Toader. *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile .

Serbia a confirmat arestarea lui Sebastian Ghita. Politia Romana nu mai are competenta in acest caz. Extradarea trebuie organizata de Ministerul Justitiei

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat, luni seara, ca fotografia lui Sebastian Ghita nu mai figureaza pe site-ul Interpol intrucat autoritatile sarbe au confirmat ca acesta a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii.

incep procedurile de extradare ale lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei asteapta, astazi, documente de la DNA, Curtea Suprema si Tribunalul Prahova, pentru a demara pocedurile de extradare ale fostului deputat Sebastian Ghita. Politia Romana a anuntat, luni, ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Serbia pe o perioada de 18 zile, in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie.

Ghita, arestat in Serbia 18 zile in vederea extradarii

ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii.

Noi devoalari despre capturarea lui Sebastian Ghita: A fost prins sau s-a lasat prins

Mogulul Sebastian Ghita a fost capturat joi noaptea de politia din belgrad dupa luni de zile in care a fost dat disparut. Acum, ies la iveala, rand pe rand, mai multe amanunte despre situatia fo.

Politia Romana: Autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii

Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Serbia, pentru o perioada de 18 zile, incepand cu data de 14 aprilie, in vederea extradarii, potrivit News. ro. Politia Romana a precizat, luni, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii. Curtea Suprema din Serbia a decis plasarea in arest a lui Sebastian Ghita pentru doua luni, in vederea extradarii, anuntase vineri Agentia de presa Tanjug.

Politia de Frontiera verifica modul in care Sebastian Ghita a plecat din tara

Politia de Frontiera Romana a anuntat, marti, ca vor fi facute verificari pentru a se stabili modul in care fostul deputat Sebastian Ghita a plecat din tara, fiind prins in Serbia dupa aproape patru luni de la disparitia sa.

Politia de Frontiera: Vom efectua verificari specifice pentru a stabili modalitatea prin care Sebastian Ghita a parasit teritoriul Romaniei

Politia de Frontiera a anuntat ca va face verificari pentru a se stabili modalitatea in care Sebastian Ghita a parasit teritoriul Romaniei, urmand ca toate aspectele necesar cercetarilor sa reieasa in cursul investigatiilor din dosarul penal.

Politia Romana: Actiunile in cazul fostului deputat fugar Sebastian Ghita s-au desfasurat sub coordonarea procurorului de caz

Politia Romana informeaza ca toate actiunile institutiei, in cazul lui Sebastian Ghita, s-au desfasurat sub coordonarea directa a procurorului de caz, retinerea fostului deputat fiind posibila cu ajutorul politistilor din Serbia si Slovenia.

Noi detalii in cazul lui Sebastian Ghita: Fostul deputat era filat de Politia Romana inca din luna februarie. Anchetatorii voiau sa afle cine l-a ajutat sa fuga din tara si abia apoi sa-l retina

Fostul deputat Sebastian Ghita, prin saptamana trecuta de autoritatile din Serbia dupa ce a disparut din Romania pe 19 decembrie, ar fi fost filat de Politia romana cel putin din luna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )