Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ghita, arestat in Serbia 18 zile in vederea extradarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ghita, arestat in Serbia 18 zile in vederea extradarii

ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii. continuă pe Ziarul Bursa

Politia Romana: Autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii

Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Serbia, pentru o perioada de 18 zile, incepand cu data de 14 aprilie, in vederea extradarii, potrivit News. ro. Politia Romana a precizat, luni, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii. Curtea Suprema din Serbia a decis plasarea in arest a lui Sebastian Ghita pentru doua luni, in vederea extradarii, anuntase vineri Agentia de presa Tanjug.

Politia Romana: Autoritatile sarbe ne-au informat ca Ghita a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii

Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Serbia pe o perioada de 18 zile, in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie.

Sebastian Ghita a fost ARESTAT pentru 18 zile!

Sebastina Ghita a fost arestat de justitia sarba pentru 18 zile! E cea mai nou informatie din Serbia despre fostul deputat. Mandatul de arestare preventiva a fost emis pe data de 14 aprilie, anunta Antena.

Serbia a confirmat arestarea lui Sebastian Ghita. Politia Romana nu mai are competenta in acest caz. Extradarea trebuie organizata de Ministerul Justitiei

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat, luni seara, ca fotografia lui Sebastian Ghita nu mai figureaza pe site-ul Interpol intrucat autoritatile sarbe au confirmat ca acesta a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii.

Sebastian Ghita, arestat 18 zile in vederea extradarii

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost arestat 18 zile in vederea extradarii. Politia a fost informata cu intarziere de arestarea lui Ghita. Stire in curs de.

Sebastian Ghita, arestat 18 zile in vederea extradarii, nu doua luni

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost arestat 18 zile in vederea extradarii. Politia a fost informata cu intarziere de arestarea lui Ghita. Stire in curs de.

IGPR: Politia nu mai are competenta in cazul lui Sebastian Ghita. Extradarea trebuie organizata de Ministerul Justitiei

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat, luni seara, ca fotografia lui Sebastian Ghita nu mai figureaza pe site-ul Interpol intrucat autoritatile sarbe au confirmat ca acesta a fost arestat pentru 18 zile in vederea extradarii.

incep procedurile de extradare ale lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei asteapta, astazi, documente de la DNA, Curtea Suprema si Tribunalul Prahova, pentru a demara pocedurile de extradare ale fostului deputat Sebastian Ghita. Politia Romana a anuntat, luni, ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Serbia pe o perioada de 18 zile, in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile, Romania tv, citand curtea suprema de la Belgrad, precizeaza ca este vorba de 60 de zile --------- * ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii.

Sebastian Ghita va fi audiat astazi in dosarul actelor false

Sebastian Ghita va fi audiat astazi la Belgrad, in dosarul deschis pentru ca a folosit acte de identitate false. Deputatul fugar a fost arestat pentru 18 zile, incepand din 14 aprilie, pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )