Libnet.ro
UNICEF

20:45

New artist: Yonna lanseaza primul sau single si videoclip, Forgot About Us!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Yonna lanseaza primul sau single si videoclip, Forgot About Us!

Yonna, noua artista semnata la Four Leaf Records, isi lanseaza single-ul Forgot About Us, insotit si de videoclip. Yonna, pe numele Alexandra Stanciu, a inceput sa cante de la varsta de 4 ani, iar pana in prezent a castigat peste 15 trofee la festivaluri nationale si internationale. A avut ocazia sa cante impreuna cu artisti . continuă pe Devorator Monden

New artist: Ella Henderson isi face debutul cu single-ul Five Tattoos!

Pe numele sau intregGabriella Michelle Henderson, tanara artista in varsta de doar 17 ani este o cantareata si compozitoare britanica devenind cunoscuta publicului din tara sa natala gratie participarii sale la cel de-al noualea sezon X Factor UK, fiind eliminata de public in saptamana a saptea. Ella Henderson a semnat la scurt timp dupa participarea .

PREMIERA: Casa de Conspiratii lanseaza primul videoclip, E destul (Teaser)

Trupa craioveana Casa de Conspiratii lanseaza primul videoclip in premiera pe site-ul www. devoratormonden. ro, marti, 22 octombrie, la ora 20. Piesa intitulata E destul vine ca o reactie impotriva contextelor social-politice din tara noastra si anunta lansarea celui de-al doilea album al trupei. Videoclipul prezinta povestea unui tanar pentru care singura rezolvare a problemelor sociale devine .

New artist: LORINA isi face debutul cu piesa Away From Home!

LORINA sau Florina Nitulescu s-a facut remarcata in urma concursului Vocea Romaniei unde alaturi de castigatorul acelei editei Stefan Stan au interpretat piesa One Reason, impresionand atat prin calitatile sale vocale deosebite dar si prin puterea vocii sale superbe. Vara trecuta, tanara interpreta a intrat in studioul de inregistrari, alaturi de echipa Rassada Music, pentru .

HOT! Jessie J lanseaza un nou single de pe albumul Alive Thunder!

La aproximativ o luna de la lansarea noului sau material de studio, Jessie J a anuntat pe 18 octombrie pe pagina de Twitter faptul ca trackul Thunder va fi extras ca single oficial, al treilea de pe albumul Alive. Urmatorul meu single in UK este Thunder thunder thuuuuunddddeeeerrr!!!!!, a postat Jessie J pe reteaua de .

Fresh! McFly revin si lanseaza un nou single Love Is On The Radio!

Formatia rock britanica anunta, prin lansarea noului single, si revenirea in atentia publicului cu un viitor material care este asteptat sa apara pe piata in decursul anului 2014, titlul acestuia nefiind inca dezvaluit. Versiunea de studio a piesei Love Is On The Radio a fost difuzata acum o zi in cadrul unei emisiuni de la .

Fresh! The Fray revin si lanseaza un nou single Love Dont Lie!

Rockerii originari din Denver nu au stat degeaba in ultimul an! Desi in februarie 2012 si-au lansat cel de-al treilea material discografic, iata ca solistul Isaac Slade si colegii sai au lucrat de zor la un viitor album care este asteptat sa apara la inceputul anului 2014. Dovada acestui fapt este reprezentata de lansarea unui .

Trupa ONE lanseaza un nou single, Till the end of time by Play and Win

Criss si Vlad continua seria surprizelor pentru fanii lor! La doar o saptamana dupa ce trupa ONE si-a facut blog, oneband. ro, special pentru a tine legatura cu prietenii din toata tara, si la nici o luna de cand au anuntat ca vor pleca intr-un turneu national de amploare, Criss si Vlad revin cu un nou .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )