Libnet.ro
UNICEF

22:15

New Jersey: Mai multe fete au sarit de la balconul unei cladiri cuprinse de un incendiu(VIDEO)

B1 B1,
New Jersey: Mai multe fete au sarit de la balconul unei cladiri cuprinse de un incendiu(VIDEO)

Mai multe fete au sarit de la balconul unei cladiri cuprinse de flacari, in statul american New Jersey. Totul s-a intamplat in Edgewater, unde un incendiu puternic a izbucnit la o cladire in care se aflau o. continuă pe B1

Un grup de fete a sarit de la balconul unei cladiri in flacari. Imagini socante

Un grup de fete a sarit de la balconul unei cladiri in flacari din New Jersey. Incendiul a izbucnit luni la o constructie in care se afla o spalatorie, un restaurant si un club de dans. Mai multe fete.

VIDEO Scandal intre doua familii de romi: mai multe persoane au spart geamurile unei case si au distrus un autoturism

Noua persoane sunt cercetate de oamenii legii dupa ce au provocat un scandal in cartierul Medeea din Constanta, spargand cu batele mai multe geamuri de la o casa si de la un autoturism parcat in fata locuintei respective.

eMAG.ro are preturi mici la mai multe modele de laptopuri performante

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

S-a dus cu familia in Pestera Polovragi, unde a facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa si s-a uitat la ele, barbatului din Piatra Neamt nu i-a venit sa creada ce vede. Este de-a dreptul socant! Cred ca traiesc un cosmar!

Un barbat din Piatra Neamt s-a dus cu familia in Pestera Polovragi din Muntii Capatana, unde a facut mai multe poze cu telefonul mobil. Cand a ajuns acasa sa descarce fotografiile pe calculator, barbatul.

Mai multe zboruri din si spre Germania au fost anulate

Mai multe companii aeriene au anulat zborurile din si spre Germania din cauza grevei angajatilor din aeroporturi, transmite IPN.

Vedetele s-au pozat de Pasti cu familia. Cine a strans cele mai multe like-uri?

Vedetele autohtone au petrecut sarbatorile de Pasti alaturi de membrii familiei. S-au pozat alaturi de acestia si au postat fotografiile pe paginile lor de socializare. Iata cine a strans cele mai multe like-uri.

Meteorologii, avertisment de ultima ora. Fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vant puternic valabile in orele urmatoare in mai multe localitati din judetele Harghita si.

Mai multe persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite dupa ce un camion a intrat in multime, la Munster, in Germania

Ministrul de Interne din landul Rhenania de Nord-Westphalia: Nimic nu indica pentru moment spre un atentat islamist Cel putin 30 de persoane au fost ranite, dupa ce un camion a intrat in multime, sambata, in orasul Munster, din vestul Germaniei. Politia a anuntat ca au fost semnalate mai multe persoane decedate, conform news. ro. Autoritatile au anuntat ca incidentul a avut loc in apropiere de statuia Kiepenkerl, din centrul vechi al orasului Munster.

Bucuresti: Veganii au protestat in mai multe locuri. Carnea e o crima!

Veganii au protestat vineri in mai multe locuri din Bucuresti. Ei au impartit bucate de post trecatorilor, pentru a arata ca exista alternative la carne. in Piata Unirii, ei au creat un fel de scena a crimei.

New York: Incendiu la Trump Tower. Mai multe victime, inclusiv pompieri (VIDEO)

UPDATE: Barbatul grav ranit in incendiul izbucnit la Trump Tower a decedat. Victima, in varsta de 67 de ani, era unicul ocupant al apartamentului afectat de incendiu. El a murit intr-un spital din New York in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )