Libnet.ro
UNICEF

00:07

New York Times: Ostaticii rapiti de Statul Islamic au fost torturati inainte de decapitare

România Liberă România Liberă,
New York Times: Ostaticii rapiti de Statul Islamic au fost torturati inainte de decapitare

Statul Islamic nu exista cand jurnalistul american James Foley a fost rapit, dar a devenit treptat cea mai puternica si mai de temut miscare din regiune. in cel de-al doilea an al detentiei lui Foley, gruparea stransese deja peste 20 de ostatici pe care intentiona sa ii elibereze in schimbul unor rascumparari. Foley a fost unul dintre cei 23 de ostatici occidentali, provenind din 12 tari, majoritatea cetateni europeni ale caror guverne platisera si anterior rascumparari. continuă pe România Liberă

Ostaticii detinuti de gruparea Stat Islamic au fost torturati luni intregi inainte de decapitare

Ostaticii occidentali detinuti de gruparea Stat Islamic au fost torturati in perioada care a precedat decapitarea lor, fiind batuti, supusi simularii inecului, infometati si amenintati cu executia, sustine New York Times, intr-un amplu articol publicat in editia electronica.

Politisti din New York, atacati de un barbat cu un topor: Doi ofiteri au fost raniti (VIDEO)

Patru politisti din New York au fost atacati cu un topor de un barbat, doi dintre ei fiind raniti. Agresorul s-a ascuns dupa o statie de autobuz inainte sa porneasca atacul, relateaza CNN. El a lovit un.

Un caz suspect de infectare cu virusul Ebola, detectat la New York

Un medic revenit recent din Africa a fost spitalizat joi, la New York, avand o febra puternica si a fost supus unor teste pentru a stabili daca sufera de virusul Ebola, au anuntat autoritatile sanitare ale.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters. Barbatul, in varsta de 41 de ani, consilier general asociat care a lucrat timp de 11 ani pentru banca germana, a fost gasit spanzurat de catre sotia sa si a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului, potrivit publicatiei.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters.

SUA: Un nou caz de Ebola. La New York de aceasta data

Medicul infectat cu Ebola se numeste Craig Spencer, are 33 de ani si s-a intors din Africa de Vest in urma cu aproximativ 10 zile. Tanarul avea febra puternica si a fost imediat izolat la spitalul Bellevue, desemnat special pentru cazurile de Ebola la New York.

Posibil caz de infectare cu Ebola, detectat in orasul New York

Un medic revenit in urma cu trei zile din Africa de Vest a fost spitalizat joi, la New York, acesta prezentand posibile simptome ale infectarii cu virusul Ebola. Persoana in cauza a acuzat o febra puternica si a fost imediat supus unor teste, potrivit autoritatilor sanitare, citate de Reuters.

Caz de infectare cu virusul Ebola, detectat in orasul New York

Un medic revenit in urma cu trei zile din Africa de Vest a fost spitalizat joi, la New York, acesta prezentand simptome ale infectarii cu virusul Ebola. Persoana in cauza a acuzat o febra puternica si a fost imediat supus unor teste care au confirmat faptul ca are Ebola, potrivit BBC.

Autoritati: Un medic din New York, posibil infectat cu Ebola

Un medic revenit recent din Africa a fost spitalizat joi, la New York,cu febra puternica, relateaza AFP, conform Mediafax. Autoritatile il testeaza, ca sa stabileasca daca a fost infectat cu Ebola.

Wozniacki va participa la Maratonul de la New York, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Caroline Wozniacki, 8 WTA, si-a anuntat participarea la Maratonul de la New York, desfasurat pe data de 2 noiembrie. Daneza a evoluat, saptamana aceasta, si la Turneul Campioanelor, unde a fost eliminata, in semifinal .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )