Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dorel a lovit la Mamaia. Cea mai mare tiroliana din Romania, distrusa de soferul unui excavator

Antena3 Antena3,
Dorel a lovit la Mamaia. Cea mai mare tiroliana din Romania, distrusa de soferul unui excavator

Tiroliana din Mamaia era cea mai mare din Romania, iar pentru amenajarea ei proprietarul cheltuise aproximativ 30. 000 de euro. Soferul unui excavator, care lucra la extinderea suprafetei de nisip, a agatat cablul. continuă pe Antena3

Cea mai mare banca din Europa va concedia 25% dintre angajati

Cea mai mare banca din Europa, Deutsche Bank, intentioneaza sa renunte la un sfert din numarul total de angajati - 23. 000 de persoane - in special in activitatile tehnologice si prin divizarea subsidiarei.

Horia Tecau la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Horia Tecau ocupa in aceasta saptamana cea mai inalta pozitie din cariera in clasamentul WTA de dublu.

Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP, la dublu: Aceasta este cea mai buna clasare din carierea sa

Tenismanul Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sa, informeaza site-ul atpworldtour. com. Tecau ajuns pana in.

Horia Tecau, locul 3 in ierarhia ATP de dublu. Cea mai buna clasare din cariera

Tenismanul Horia Tecau, care a ajuns pana in sferturile de finala la US Open, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna.

11 septembrie 2001: Ziua in care lumea s-a schimbat! 14 ani de la cea mai neagra zi din istoria recenta

In urma cu 14 ani, America avea sa traiasca cea mai neagra zi din istoria recenta. Pe 11 septembrie 2001, omenirea asista, inmarmurita, la prabusirea Turnurilor Gemene din New York, doborate de avioane.

Cum a ajuns un roman dealer la cea mai mare bursa de flori a planetei, din Amsterdam

Intreprinzatorul bucurestean Traian Saplacan si-a urmat pasiunea pentru flori si - dupa mai multe peripetii prin mediul de afaceri autohton - a urcat pe platformele de tranzactionare ale World Flower Exchange din Amsterdam.

Francul elvetian, la cea mai scazuta valoare din ianuarie in raport cu euro

Francul elvetian s-a depreciat vineri in raport cu moneda euro, atingand cel mai scazut curs de dupa data de 15 ianuarie 2015, cand Banca Nationala a Elvetiei a eliminat pragul maxim al cursului de schimb.

VIDEO Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt luni fara avertisment, aruncand cenusa pana la distanta de 4 km.

Aso, un vulcan de pe insula principala din sudul Japoniei, Kyushu, a erupt luni, aruncand o coloana de fum negru pana la inaltimea de 2 kilometri, dar fara sa se raporteze pana acum victime sau daune materiale, transmite Reuters.

La pranz cu Daniel Truica, fondatorul Vola.ro: cum a ajuns sa aiba cea mai mare agentie de turism online pentru ca nu a ascultat de parinti

Raspundeti, dracului, la telefon! a fost mesajul care l-a convins pe Daniel Truica ca firma sa va decola spre succes. L-a primit prin fax in 2004, cand avea 24 de ani si abia deschisese Vola . Avea doar doi angajati si doua telefoane si a.

Clasamentul ATP: Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia de dublu - Cea mai buna clasare din cariera

Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP de dublu, dupa cum informeaza atpworldtour. com. Cu 6. 990 de puncte, Horia este devansat doar de fratii Mike si Bob Bryan ambii cu cate 9. 490 de puncte). La simplu, Novak Djokovic ramane fara rival - domina categoric ierarhia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )