Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicio zi Regele Mihai nu a uitat Romania, dar romanii n-au stiut sa aprecieze revenirea Familiei Regale in tara

Adevărul Adevărul,
Nicio zi Regele Mihai nu a uitat Romania, dar romanii n-au stiut sa aprecieze revenirea Familiei Regale in tara

Familia Regala ne prezinta cu o transparenta exemplara in momentul de fata starea de sanatate a Regelui Mihai. Unii au inceput sa critice, altii sa speculeze, sa abereze. ii ignoram. Ori prezentarea diagnosticului medical si precizarea ca Regele Mihai a fost supus unei operatii chirurgicale la 94 de ani) alaturi de faptul ca urmeaza un tratament complex si solicitant ne-a ingrijorat. continuă pe Adevărul

Carmen Moise, povestire emotionanta despre intalnirea cu Regele Mihai I

Carmen Moise a povestit, la Se intampla in Romania, de la Antena 3, cum a decurs prima intalnire cu Regele Mihai, in 2002, atunci cand se afla la Casa Regala pentru a filma un reportaj pentru Observator.

Regele Mihai si eforturile Casei Regale pentru construirea democratiei in Romania

Regele Mihai a decis sa se retraga din viata publica, dupa ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale. Casa Regala urmeaza.

Regalist din Constanta: Regele Mihai a salvat la 23 August 1944 ce se mai putea din tara. Altfel, am fi fost mai multe republici sovietice socialiste

Vestea care a zguduit Romania, aceea ca Regele Mihai se retrage din viata publica pentru ca este grav bolnav, a produs emotii in lumea regalistilor.

Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai se retrage din viata publica, delegand-o pe Principesa Margareta sa-l reprezinte, este primita cu scepticism de regalisti, Gheorghe Atanasescu, din Slatina, vechi luptator pentru reinstaurarea monarhiei, considerand anuntul ca pe un pas firesc, dar care trebuia facut mai demult.

Regele Mihai, in stare foarte grava. Cine preia atributiile Casei Regale?

Regele Mihai este grav bolnav dupa ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale. Casa Regala a Romaniei va fi reprezentata de acum inainte in toate actiunile publice de catre Principesa Margareta.

Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid. Cum se manifesta cumplita forma de cancer

Casa Regala a anuntat, joi, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, fiind grav bolnav. Conform comunicatului oficial, Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid si de lucemie cronica si chiar a fost.

Unde s-a retras regele Mihai! Locuieste cu familia intr-o casa cocheta dintr-o localitate micuta din Elvetia! Ascunsa printre copaci

Regele Mihai s-a retras in preajma Sarbatorilor la resedinta sa din Elvetia, aflata intr-un loc izolat, departe de lume. Regele Mihai locuieste la Aubonne de la inceputul anilor 2000, dupa ce a parasit resedinta clasica.

Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica: Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta

Regele Mihai 94 de ani) a fost supus recent unei operatii chirurgicale, avand diagnosticele carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica, a anuntat astazi Consiliul Regal, reunit in Elvetia. Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj: In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. ) Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei, transmite secretariatul Casei Regale.

Regele Mihai se retrage din viata publica din cauza starii de sanatate, acesta sufera de leucemie

Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica. , pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata.

Regalistii spera intr-o minune care l-ar putea salva pe Regele Mihai: Vestea este socanta pentru toata lumea. Nu avem decat solutia rugaciunii catre Dumnezeu

Anuntul facut miercuri, 2 martie, de Andrew Popper, Seful Casei Majestatii Sale Regelui, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, a luat prin surprinde monarhistii din judetul Mehedinti, care se arata extrem de mahniti si ingrijorati pentru starea de sanatate a regelui Mihai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )