Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nicolae Mischie, la spital. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, internat la Spitalul Colentina din Capitala. Starea sa e stabila

Adevărul Adevărul,
Nicolae Mischie, la spital. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, internat la Spitalul Colentina din Capitala. Starea sa e stabila

Nicolae Mischie, la spital. Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj este internat la Spitalul Colentina din Capitala, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind in stare stabila, sub tratament. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, in stare grava, dupa ce a suferit un accident vascular

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj si al PSD Gorj, Nicolae Mischie, in varsta de 70 de ani, se afla in stare grava dupa ce a suferit un accident vascular, informeaza radiotargujiu. ro. Momentan,.

Fostul presedinte al CJ Gorj Nicolae Mischie ar fi suferit un atac cerebral. A fost adus cu un elicopter SMURD in Bucuresti

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj Nicolae Mischie a fost adus cu un elicopter SMURD, joi, de la Spitalul Judetean din Targu-Jiu la o unitate medicala din Capitala, dupa ce ar fi suferit un.

Fostul presedinte al CJ Gorj, Nicolae Mischie, in stare stabila, dupa ce a suferit un accident vascular

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj, Nicolae Mischie, este internat la la Spitalul Colentina din Capitala si se afla in stare stabila, a declarat managerul unitatii sanitare, Bogdan Andreescu.

Nicolae Mischie, transportat de URGENTA la un spital din Capitala

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a fost adus cu un elicopter SMURD, joi, la o unitate medicala din Capitala, dupa ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Nicolae Mischie

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj Nicolae Mischie este internat la Spitalul Colentina din Capitala, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind in stare stabila, sub tratament, a.

Nicolae Mischie, INTERNAT la Spitalul Colentina din Capitala. in ce stare se afla

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj Nicolae Mischie este internat la Spitalul Colentina din Capitala, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind in stare stabila, sub tratament, a declarat managerul unitatii sanitare, Bogdan Andreescu.

Nicolae Iotcu, suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost suspendat din functie, vineri, ca urmare a arestarii preventive a acestuia pentru 30 de zile, pentru trafic de influenta, .

Adina Duicu, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, admisa la trei facultati pe locurile bugetate

Adina Duicu, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, cercetata pentru frauda la examenul de bacalaureat, a fost admisa la trei facultati din cadrul Universitatii de Vest din.

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, gasit spanzurat

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, a fost gasit spanzurat de un copac in curtea casei pe care o avea in satul Parata, Dubasari. Acesta a fost.

Fostul presedinte al CCA Gheorghe Gorincioi s-a sinucis in aceasta dimineata

Fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova Gheorghe Gorincioi a fost gasit mort in aceasta dimineata de catre ginerele sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )