Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nicolae Robu va afla cu trei zile inainte de alegeri daca va fi judecat in dosarul caselor nationalizate din Timisoara. A fost sesizata si Curtea Constitutionala

Adevărul Adevărul,
Nicolae Robu va afla cu trei zile inainte de alegeri daca va fi judecat in dosarul caselor nationalizate din Timisoara. A fost sesizata si Curtea Constitutionala

Curtea de Apel Timisoara a sesiseaza Curtea Constitutionala la cererea primarului Nicolae Robu si a fostului primar Gheorghe Ciuhandu, trimisi in judecata de DNA. Judecatorii Curtii de Apel au respins cererea de suspendare a judecarii dosarului in camera preliminara. continuă pe Adevărul

Un barbat a decedat de COVID-19 pe 30 ianuarie, cu trei zile inainte de informarea Chinei

Se presupune ca infectia cu COVID-19 a facut primele victimemult mai devreme de informarea Chinei catre OMS vine din Marea Britanie. Peter Attwood in varsta de 84 de ani a decedat in ianuarie, dupa ce.

Anul scolar 2020-2021. Ce decizie au luat profesorii, cu doar 5 zile inainte de inceperea scolilor

Decizia socanta a cadrelor didactice cu doar 5 zile inainte de inceperea noului an scolar! Ce vor face profesorii si cum le afecteaza asta imaginea, dar si elevii claselor unde predau? in contextul in care ne aflam, alegerea lor este una de neinteles. An scolar 2020-2021. Decizia controversata a profesorilor Profesorii revin in atentia tuturor .

Wall Street a inchis in crestere, dupa trei zile de pierderi; actiunile Tesla au urcat cu 11%

Wall Street a incheiat tranzactiile de miercuri in crestere, dupa trei zile de pierderi, investitorii profitand de preturile scazute ale actiunilor din sectorul tehnologiei, in timp ce titlurile producatorului de automobile electrice Tesla au avansat cu 10,92%, dupa ce in sedinta precedenta au consemnat cel mai mare declin procentual intr-o zi din istoria companiei, transmite Reuters.

BVB Aparenta revenire pe Wall Street, la deschidere, dupa trei zile de corectii mari

Sectorul tehnologic american a marcat o revenire puternica ieri la deschidere dupa cele trei zile de corectii mari care au dus indicele Nasdaq Composite pentru scurt timp in teritoriul corectiei scadere mai mare de 10%). Sentimentul pozitiv din piata americana a fost dublat de evolutia pozitiva a indicilor europeni, in timp ce indicii asiatici au fost in sedinta de tranzactionare de ieri victima vanzarilor de marti de la New York.

Kylian Mbappe, testat pozitiv cu Covid-19 la trei zile dupa ce a marcat pentru Franta! E focar de infectie la PSG!

Alerta la PSG, dupa ce un nou jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta France Football. Este vorba despre nimeni altul decat Kylian Mbappe, al doilea cel mai scump jucator al planetei. Francezul in varsta de 21 de ani a efectuat testul inaintea partidei pe care Franta o avea de disputat contra Croatiei, .

Alegeri locale 2020. Noi reguli pentru eliberarea vizei de flotant, cu trei saptamani inainte de scrutinul pentru alegerea primarilor

Viza de flotant se acorda pentru o perioada ce nu poate depasi un an, la cererea persoanei care locuieste mai mult de 15 zile la o locuinta diferita de cea stabila, iar Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )