Libnet.ro
UNICEF

20:45

Nicoleta Luciu, din nou la clinica din Turcia

ADPM ADPM,
Nicoleta Luciu, din nou la clinica din Turcia

Nicoleta Luciu este, din nou, la clinica din Turcia unde s-a operat in luna decembrie. Din fericire, se pare ca nu este vorba despre o noua interventie chirurgicala, ci doar un control de rutina. Frumoasa bruneta vrea doar sa se asigure ca nu va ramane cu cicatrici dupa ultima operatie de modificare a sanilor. continuă pe ADPM

Becali are din nou probleme cu justitita. A fost audiat la DNA

Gigi Becali are din nou probleme cu justitia intr-un dosar in care este suspectat de marturie mincinoasa intr-un dosar de urmarire penala.

E din nou scandal pe manualele elevilor

E din nou scandal pe manualele elevilor. Licitatia pentru manualele de clasa a-I a si a-II a s-a terminat si au inceput deja contestatiile. Federatia Editorilor din Romania acuza Centrul National.

Pagubitii Astra avertizati din nou sa depuna toate documentele necesare pentru plata daunelor/Fondul de Garantare a Asiguratilor ar putea plati in prezent doar 8,2 milioane de lei, daca ar exista o decizie definitiva in justitie privind falimentul Astra

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a anuntat joi ca, pana la 1 martie 2016, erau aprobate la plata 2031 de dosare de dauna in contul Astra Asigurari, in valoare totala de 8,2 milioane de lei, alte 7257 de dosare fiind in curs de aprobare. FGA recomanda pagubitilor Astra Asigurari sa depuna toate documentele necesare pentru completarea dosarelor. FGA este in drept sa efectueze plati din disponibilitatile sale catre pagubitii Astra doar dupa ramanerea definitiva a hotararii de deschidere a procedurii falimentului si doar catre pagubitii care au depus cereri de plata si care au dosarele complete. Plata despagubirilor se va face in limita a 450. 000 lei pentru fiecare creditor. O decizie finala in justitie privind falimentul Astra ar putea fi anuntata pe 24 martie 2016.

Macaulay Culkin joaca din nou in filme

Adam Green a creat un Alladin modern, in distributia peliculei sale fiind inclus si Macaulay Culkin, starul din Singur acasa 1 si 2. Din povestea moderna Alladin nu vor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )