Libnet.ro
UNICEF

00:07

Niculae, Interagro: Pentru prima data in istoria lumii, discountul se considera paguba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Niculae, Interagro: Pentru prima data in istoria lumii, discountul se considera paguba

Omul de afaceri Ioan Niculae a declarat ca spera ca dosarul privind subminarea economiei nationale si complot sa ajunga la instanta si aceasta sa inteleaga ce inseamna un discount, sustinand ca este pentru prima data in istoria lumii cand un. continuă pe Wall-Street Ro

Niculae, Interagro: Pentru prima data in istoria lumii discountul se considera paguba

Omul de afaceri Ioan Niculae a declarat ca spera ca dosarul privind subminarea economiei nationale si complot sa ajunga la instanta si aceasta sa inteleaga ce inseamna un discount, sustinand ca este pentru prima data in istoria lumii cand un.

Daniel Ivan, FMS: Pentru prima data flota de masini pe benzina a depasit-o pe cea diesel

Anul acesta, pentru prima data numarul de masini livrate de Fleet Management Services FMS) cu motoare pe benzina l-a depasit pe cel al masinilor echipate cu motoare diesel, intrucat clientii si-au diminuat considerabil numarul de kilometri parcursi, a.

VIDEO Arabia Saudita, inscrisa pentru prima data in cursa pentru Oscar

Arabia Saudita, o tara in care cinematografele sunt interzise, s-a inscris pentru prima data in cursa pentru castigarea Oscarului pentru cel mai bun film strain, propunand pentru gala din martie 2014 pelicula Wadjda, un film al regizoarei Haifaa Al-Mansour, a anuntat, duminica, un oficial saudit.

VREME CAPRICIOASA pentru prima luna de TOAMNA. Vezi PROGNOZA METEO pana pe 29 septembrie.

Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme rece si ploi pana la sfarsitul lunii. Pana dupa 22 septembrie sunt conditii de ploaie in toata tara. Iata ce prognozeaza meteorologii pana la 29 septembrie, pentru fiecare zona in parte: BANAT: Temperaturile vor marca o scadere pana la valori de 18. 20 de grade, in jurul datei de 18 septembrie, cand vremea va deveni rece. Pana in data de 27 septembrie, mediile temperaturilor maxime vor avea variatii usoare intre 19 si 21 de grade, urmand .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )