Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat, vineri, pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu la 15 ani de inchisoare, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi facut plati nelegale, prin care a prejudiciat judetul cu peste 30 milioane de lei si statul cu peste un milion de lei. Sentinta nu este definitiva, iar Constantinescu o poate contesta. continuă pe Adevărul

Fostul baron PSD de Constanta Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare

Nicusor Constantinescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat vineri, de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare, anunta Digi 24. Sentinta nu este definitiva. Dosarul in care a fost condamnat Nicusor Constantinescu, cunoscut ca dosarul perdelelor forestiere de protectie, este al treilea in care fostul sef al CJ Constanta a fost trimis in judecata, alaturi de alte 18 persoane. In acest dosar, Nicusor Constantinescu a fost acuzat de 6 infractiuni de abuz in serviciu, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat. Concret, Nicusor Constantinescu este acuzat ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare de peste 5 milioane de euro catre mai multe institutii aflate in subordinea CJ Constanta.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru daune de 31 milioane lei

Nicusor Daniel Constantinescu a mai primit o condamnare la inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a pronuntat decizia, care nu este definitiva, in procesul de coruptie in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, este judecat alaturi de Regia de Drumuri si Poduri Constanta si de alti sefi din CJC.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere. Decizia nu este definitiva

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat de de Curtea de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca a platit 30 de milioane de lei din bugetul.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare cu executare

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat pe Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta,la 15 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este.

Nicusor Constantinescu, condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 15 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la 15 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie. Decizia nu este definitiva.

Nicusor Constantinescu, fost sef al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere: Decizia nu este definitiva

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Costantinescu a fost condamnat vineri la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Fotbalist roman, condamnat la sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Fostul fotbalist roman Razvan Florea Voicu a fost condamnat la sase ani de inchisoare de un tribunal din Chester, Marea Britanie.

Dezvaluiri despre cat de toxic actionau baronii Mazare - Nicusor Constantinescu / DNA: Nicusor Constantinescu a lasat nepazite arme de foc, munitie de razboi si documente clasificate

Nicusor Constantinescu, in calitate de sef al Consiliului Judetean Constanta CJC), a destructurat Centrul Militar Zonal CMZ) Constanta printr-o serie de masuri care au pus in pericol siguranta nationala, sustin procurorii in rechizitoriul intocmit in dosarul CMZ, citat deInfoSud-est. Procurorii arata ca Nicusor Constantinescu a lasat nepazite arme de foc, munitie de razboi si documente clasificate, dupa ce CJC a reziliat contractul de paza si protectie a sediului CMZ. Luna trecuta, fostul sef la CJC a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul CMZ. JurnalistiiInfosud-estmai noteaza ca, in acelasi timp, NicusorConstantinescu pregatea si strategia unei propagande coplesitoare menite sa ii aduca populatia de partea sa in razboiul cu Guvernul Boc care initiase un proiect de reorganizare administrativ-teritoriala.

Razvan Voicu Florea, fost fotbalist roman, condamnat la 6 ani de inchisoare. Romanul a fost prins cu 16 kg de cocaina

Razvan Voicu Florea, fost fotbalist in Liga 1, a fost prins de politistii din Anglia, la un control de rutina efectuat pe autostrada M6, avand asupra sa 16 kilograme de cocaina, transmite GSP.

Ti-o amintesti pe Jade din Clona? Iata cum arata acum, dupa 15 ani

In 2001 cunostea succesul international, desi primul rol l-a jucat cu multi ani in urma, pe cand avea doar 14 ani. Vorbim despre Giovanna Antonelli, actrita care i-a dat viata personajului Jade in telenovela Clona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )