Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotbalist roman, condamnat la sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Antena3 Antena3,
Fotbalist roman, condamnat la sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Fostul fotbalist roman Razvan Florea Voicu a fost condamnat la sase ani de inchisoare de un tribunal din Chester, Marea Britanie. continuă pe Antena3

Razvan Voicu Florea, fost fotbalist roman, condamnat la 6 ani de inchisoare. Romanul a fost prins cu 16 kg de cocaina

Razvan Voicu Florea, fost fotbalist in Liga 1, a fost prins de politistii din Anglia, la un control de rutina efectuat pe autostrada M6, avand asupra sa 16 kilograme de cocaina, transmite GSP.

Fost fotbalist roman, condamnat in Marea Britanie dupa ce a fost prins cu 16 kilograme de cocaina

Fostul fotbalist Razvan Voicu Florea a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a fost prins transportand 16 kilograme de cocaina. Acesta a fost oprit de politisti pe M6,.

Un fost fotbalist a fost prins in trafic, la un control de rutina, in timp ce se plimba cu cocaina in valoare de 5 milioane de lire. Rasplata: 6 ani de inchisoare

Un fost fotbalist din Bistrita a fost prins in trafic, la un control de rutina, in timp ce se plimba cu 16 kilograme de cocaine, in valoare de 5 milioane de lire. Incidentul s-a petrecut in luna aprilie in Anglia, iar in urma cu cateva zile, dupa ce si-a recunoscut vina, bistriteanul a primit 6 ani de inchisoare.

Sase ani n-a putut sa doarma din cauza durerilor. Apoi, mama lui a intrat pe Facebook si...

Tyler Saunders, un baietel de 6 ani din SUA, a trait aproape toata viata sa cu dureri cumplite provocate de o eczema pentru care medicii nu gaseau niciun leac. Eczema se intindea pe tot trupul.

Urmeaza ani grei pentru occidentali, vacanta s-a terminat in Europa

Blanculescu: A fost aruncata in aer increderea in securitatea din Europa *Chifu: Marea provocare pentru Occident - teroristul de langa noi - produs al societatii noastre *Fota: Romania o va duce mai bine decat Occidentul, in urmatorii ani *Chifu: Tara noastra nu este o tinta pentru ca nu are valoare Nivelul de violenta din societatea occidentala creste, din diverse motive, fie ele sociale in contextul saraciei), religioase provocate de Statul Islamic) etc. , subliniaza fostul consilier prezidential pe probleme de securitate Iulian Fota, care considera ca, pentru occidentali, urmatorii ani vor fi mai grei decat cei de pana acum, din mai multe puncte de vedere.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )