Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nicusor Constantinescu, un nou dosar la DNA, dupa prabusirea elicopterului SMURD

România Liberă România Liberă,
Nicusor Constantinescu, un nou dosar la DNA, dupa prabusirea elicopterului SMURD

DNA Constanta a inceput urmarirea penala impotriva lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta. Acesta este acuzat de abuz in serviciu. Dosarul se refera la achizitia unui elicopter, acelasi care s-a prabusit anul trecut in Siutghiol, provocand moartea a patru persoane. continuă pe România Liberă

Nicusor Constantinescu, nou dosar DNA. Este invinuit in cazul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este acuzat de abuz in serviciu de procurorii DNA, in cazul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol.

Nicusor Constantinescu, anchetat de DNA intr-un dosar privind elicopterului Smurd prabusit anul trecut in Lacul Siutghiol (VIDEO)

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este deja in arest la domicilui pentru dosarul Centrului Militar, este anchetat de DNA intr-un nou dosar privin abuz in.

Nicusor Constantinescu, acuzat de abuz in scandalul elicopterului de la Siutghiol

Procurorii DNA Constanta l-au pus sub acuzare, astazi, pe presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta intr-un nou dosar, de abuz in serviciu, in legatura cu achizitia unui elicopter SMURD, surse judiciare explicandu-ne ca este vorba despre aparatul de zbor prabusit in lacul Siutghiol, in decembrie.

Nicusor Constantinescu, pus sub acuzare de DNA in dosarul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol

Nicusor Constantinescu are dosar penal pentru cumpararea si exploatarea elicopterului prabusit in lacul Siutghiol. Seful CJ Constanta este acuzat ca a dat ilegal un milion de lei unei firme care sa se ocupe de.

Nicusor Constantinescu, anchetat in dosarul prabusirii elicopterului SMURD

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este in dosarul elicopterului Smurd, intrucat este acuzat de de abuz in serviciu, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )