Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nicusor Constantinescu trece din arest la domiciliu sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Constantinescu trece din arest la domiciliu sub control judiciar

Valentina Boboc, judecator al Curtii de Apel Constanta, a mentinut decizia judecatoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanta, care i-a inlocuit lui Nicusor Constantinescu arestul la domiciliu cu controlul judiciar, in dosarul Centrului Militar Zonal, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Constantinescu trece din arest la domiciliu sub control judiciar

ACTUALIZARE 20:18 Nicusor Constantinescu a fost suspendat din functia politica Biroul Permanent Judetean BPJ) Constanta al PSD a decis, vineri dupa-amiaza, suspendarea lui Nicusor Constantinescu din functia de prim-vicepresedinte al filialei judetene.

Nicusor Constantinescu trece din arest la domiciliu sub control judiciar

Valentina Boboc, judecator al Curtii de Apel Constanta, a mentinut decizia judecatoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanta, care i-a inlocuit lui Nicusor Constantinescu arestul la domiciliu cu controlul judiciar, in dosarul Centrului Militar Zonal, transmit surse din presa.

Nicusor Constantinescu, suspendat din functia de prim-vicepresedinte al PSD Constanta

Nicusosor Constantinescu a fost suspendat din functia de prim-vicepresedinte al organizatiei PSD Constanta. Purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene PSD Constanta, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat.

Nicusor Constantinescu va fi judecat sub control judiciar in dosarul Centrului Militar Zonal

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat in arest la domiciliu, va fi judecat sub control judiciar in dosarul Centrului Militar Zonal, dar nu isi va putea exercita functia de sef al CJ, in urma unei hotarari definitive a Curtii de Apel Constanta.

Nicusor Constantinescu, sub control judiciar in dosarul Centrului Militar Zonal

Curtea de Apel Constanta a decis inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul lui Nicusor Constantinescu in dosarul Centrul Militar Zonal. Baronul PSD este acuzat ca nu a.

Nicusor Constantinescu, sub control judiciar in dosarul Centrului Militar. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Constanta a decis pe data de 24 aprilie ca Nicusor Constantinescu sa fie judecat sub control judiciar in dosarul Centrului Militar. Decizia magistratilor este definitiva.

Lovitura pentru baronul Nicusor Constantinescu din partea colegilor din PSD

Nicusor Constantinescu a fost suspendat, vineri, din functia de prim-vicepresedinte al PSD Constanta, pe perioada problemelor sale juridice, in urma unei decizii a Biroului Permanent Judetean BPJ) al organizatiei, transmite Mediafax.

Fiica primarului suspendat al Pitestiului, Tudor Pendiuc, a primit aprobarea instantei sa merga la Festivalul de la Cannes.Emanuela Pendiuc este cercetata sub control judiciar

Fiica primarului suspendat al Pitestiului, Tudor Pendiuc, Emanuela-Elena Pendiuc, judecata sub control judiciar, poate parasi Romania pentru a merge la Festivalul de la Cannes, a stabilit, luni, Curtea de Apel Bucuresti.

CAB: Ema Pendiuc, cercetata sub control judiciar, poate parasi tara. Unde merge fiica lui Tudor Pendiuc

Fiica primarului suspendat al Pitestiului, Tudor Pendiuc, Emanuela-Elena Pendiuc, judecata sub control judiciar pentru fapte de coruptie, poate parasi Romania pentru a merge la Festivalul de la Cannes, a stabilit, luni, Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

14 suspecti din gruparea Academia Infractorilor au fost retinuti, iar alti trei au fost plasati sub control judiciar

14 suspecti din gruparea Academia Infractorilor au fost retinuti, iar trei au fost plasati sub control judiciar, informeaza B1 TV. Mai bine de un an au lucrat politistii si procurorii la acest caz, descoperind.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )