Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nicusor Dan: Candidez independent pentru Primaria Bucuresti si vreau sprijinul aliantei USR-PLUS si a PNL (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Candidez independent pentru Primaria Bucuresti si vreau sprijinul aliantei USR-PLUS si a PNL (VIDEO)

Nicusor Dan, fondatorul si fostul presedinte al USR, a anuntat, in direct pe B1TV, ca va candidat independent in 2020 pentru Primaria Bucuresti si a cerut sprijinul aliantei USR-PLUS si a PNL pentru a putea. continuă pe B1

Nicusor Dan: Primaria Bucuresti va intra in incapacitate de plata anul acesta. Singura sansa este ca administratia publica sa opereze o restructurare masiva a bugetului (VIDEO)

Nicusor Dan a atras atentia ca Primaria Municipiului Bucuresti va intra in incapacitate de plata in acest an daca administratia publica nu va opera o restructurare masiva a bugetului. Dan acuza actuala.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei risca sa intre in incapacitate de plata

Primaria Capitalei risca sa intre in incapacitate de plata, a declarat, miercuri, deputatul Nicusor Dan, care a precizat ca diferenta intre cheltuielile si veniturile Primariei este de trei miliarde de lei, noteaza Agerpres.

Nicusor Dan a fost dat uitarii de liderii USR-PLUS, dupa ce i-a ajutat sa inregistreze Alianta: NU va fi sustinut la Primaria Capitalei. Anuntul lui Ciolos si Barna

Nicusor Dan a fost uitat de liderii USR PLUS. Gestul facut de fostul presedinte si fondator al Uniunii Salvati Romania, care s-a reinscris in aceasta formatiune pentru a o ajuta sa intre in.

Nicusor Dan, despre scandalul accesarii semafoarelor intr-o intersectie din Bucuresti: A fost o greseala a companiei Gabrielei Firea

Nicusor Dan a anuntat pe Facebook ca a aflat care ar fi fost cauza reala a accesarii semafoarelor la o intersectie din Bucuresti, acum cateva luni. Acesta sustine ca scenariul Primariei capitalei.

Nicusor Dan, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Nu ne bucuram pentru suferinta unui om, ne bucuram pentru sfarsitul unui mod corupt de a face politica

Deputatul Nicusor Dan a declarat, luni, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare, ca Romania se pregateste de sfarsitulunui mod corupt de a face politica Liviu.

Nicusor Dan DEMASCA incompetenta firmelor infiintare de Gabriela Firea: Scenariul grupului de TERORISTI care au accesat semafoarele din Capitala, desfiintat de DIICOT

Nicusor Dan demasca o actiune halucinanta a primarului Gabriela Firea. Dan arata ca scenariul Primariei capitalei potrivit caruia un grup de teroristi au accesat semafoarele dintr-o intersectie din.

USR-PLUS, candidat comun la Primaria Bucuresti

USR si PLUS au decis sa mearga la alegerile locale din Bucuresti cu un candidat comun si vor face astazi anuntul oficial, au declarat pentru G4Media. ro surse din cele doua partide. In competitia interna pentru desemnarea candidatului comun vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )