Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nicusor Dan si consilierii generali vor depune juramantul joi

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan si consilierii generali vor depune juramantul joi

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ii pare rau ca a pierdut aceste saptamani, in care nu. continuă pe România Liberă

Alesii locali focsaneni se reunesc intr-o noua ceremonie de constituire. Numai o parte dintre ei vor depune juramantul

Prefectul judetului Vrancea, Gheorghita Berbece, a convocat o noua sedinta de constituire, in cadrul careia vor depune juramantul si ceilalti 11 alesi validati de instanta.

Instanta judeca luni contestatiile impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan. El spera sa fie instalat joi sau vineri

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa judece luni cele 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan, care se declara convins ca rezultatul va fi cel normal, pentru ca nu exista probe in acele contestatii, iar joi sau vineri, cel tarziu, va fi instalat la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan: Joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate

Nicusor Dan a anuntat ca joi la amiaza va depune juramantul pentru a prelua functia de primar general al Capitalei. De atunci o sa intram in mandate, a precizat el, marti seara. intrebat la.

CAPITALA ARE UN NOU PRIMAR GENERAL Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan

Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, ieri, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz. Decizia instantei este definitiva, iar la prima sedinta de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, noul primar general va depune juramantul de investitura in functie.

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Consilier local invoit din arestul la domiciliu de catre instanta pentru a depune juramantul

Un consilier local al comunei gorjene Pestisani, care a fost ales pe lista PNL, a cerut voie instantei de judecata pentru a depune juramantul.

Nicusor Dan: Primarul in functie este cel ales in 2016, Gabriela Firea, si o sa fie pana joi, vineri, cand o sa fiu instalat, deci responsabilitatea pentru tot ce se intampla in Bucuresti ii revine pana atunci (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca exista o oarecare confuzie pentru ca multa lume are impresia ca el este deja de o luna de zile primar general al Capitalei, desi.

NICUSOR DAN: E un simplu mod de a trage de timp pentru instalarea mea ca primar al Bucurestiului

Nicusor Dan a declarat ca judecatorii Curtii de Apel urmeaza sa decida azi, la ora 12. 00, in privinta celor 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului sau si este convins ca rezultatul va fi cel normal, pentru ca nu exista probe in acele contestatii, iar joi sau vineri cel tarziu va fi instalat la Primaria Capitalei, conform news. ro.

NICUSOR DAN: Niciun beneficiar de plati sociale nu va suferi din pricina batjocurii administratiei Firea

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis, astazi, ca persoanele adulte cu handicap vor primi stimulentul financiar oferit de municipalitate, precizand ca se va ocupa de rezolvarea acestei probleme dupa ce isi va prelua mandatul.

Azi se judeca contestatiile impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan. Primarul ales al Capitaliei ar putea fi instalat in functie la sfarsitul saptamanii

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa judece luni cele 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei declarandu-se convins ca isi va prelua functie joi sau vineri, dupa o decizie favorabila in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )