Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, despre o noua candidatura la Primaria Capitalei: Da, imi doresc

B1 B1,
Nicusor Dan, despre o noua candidatura la Primaria Capitalei: Da, imi doresc

Deputatul Nicusor Dan a declarat, marti, ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei in 2020, informeaza Agerpres. E o pozitie pentru care eu m-am pregatit foarte mult si da, imi. continuă pe B1

Nicusor Dan vrea sa candideze pentru Primaria Capitalei in 2020: Daca va exista o necesitate, vom face un partid

Fostul lider al USR, Nicusor Dan, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile din 2020, insa depinde daca va fi sau nu intr-un partid, precizand ca daca exista o necesitate la care sa raspunda pentru electorat, ia in calcul si infiintarea unei alte formatiuni.

Carmen Dan, despre disparitia lui Morgenstern: Nu imi dau demisia cand un politist dintr-o oricare sectie nu-si duce la indeplinire sarcinile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca nu este in aceasta functie pentru a-si da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie de politie din Romania nu-si du.

Nicusor Dan: Imi doresc sa candidez la Primaria Capitalei in 2020

Deputatul Nicusor Dan a declarat, marti, ca isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei in 2020, potrivit Agerpres. E o pozitie pentru care eu m-am pregatit foarte mult si da, imi doresc sa candidez.

Deputatul Nicusor Dan anunta ca isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei in 2020

Deputatul Nicusor Dan a declarat, la postul de televiziune Realitatea TV, ca isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei in 2020.

Nicusor Dan vrea sa candideze la Primaria Capitalei: Este o pozitie pentru care eu m-am pregatit foarte mult

Nicusor Dan a declarat, intr-un interviu acordat unui post de televiziune, ca isi doreste sa candideze la alegerile pentru Primaria Bucurestiului. Este o pozitie pentru care eu m-am.

ANALIZA Se rupe USR? incotro va merge partidul dupa referendumul care l-a trimis acasa pe Nicusor Dan

USR a decis sa aiba o pozitionare clara fata de initiativa cetateneasca privind revizuirea Constitutiei, votul majoritar fiind pentru pastrarea actualei definitii a casatoriei din legea fundamentala. Adevarul a vorbit cu mai multi specialisti despre posibila evolutie a USR si despre decizia lui Nicusor Dan de a nu se intoarce in partid.

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

Nicusor Dan contesta rezultatul referendumului intern: Aceasta decizie poate sa fie luata la un Congres. in acest moment, sunt in afara USR

Presedintele demisionar al USR, Nicusor Dan, pune sub semnul intrebarii rezultatul referendumului intern pe tema familiei traditionale. Nicusor Dan sustine ca, eventual, Congresul USR trebuie sa decida daca partidul se pozitioneaza sau nu pe subiectul modificarii Constitutiei in sensul dorit de Coalitia pentru Familie.

Deputatul Nicusor Dan: Nu m-am mai regasit in majoritatea din USR

Fondatorul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, la postul de televiziune Realitatea Tv, ca nu s-a mai regasit in majoritatea din USR.

Deputatul Nicusor Dan afirma ca referendumul USR privind o colaborare cu Platforma Romania 100 este un pic ridicol

Deputatul Nicusor Dan a declarat, marti, la postul de televiziune Realitatea Tv, ca referendumul USR privind o colaborare cu Platforma Romania 100 este un pic ridicol.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )