Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nicusor Dan a devenit tata

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan a devenit tata

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a devenit tata, dupa ce iubita sa, Mirabela, a nascut astazi o fetita. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan a devenit tata pentru prima oara: Traiesc cea mai fericita zi din viata mea (FOTO)

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a devenit, joi, pentru prima data tata. Acesta a facut anuntul cel mare pe Facebook. Traiesc cea mai fericita zi din viata. Am devenit tatal unei fetite.

Nicusor Dan sustine reorganizarea Capitalei pe cartiere. Ce spune candidatul USB despre Catedrala Mantuirii Neamului

Candidatul USB pentru Capitala, Nicusor Dan, a declarat, in cadrul unui interviu acordat pentru Agerpres ca sustine reorganizarea Capitalei, fiind necesara desfiintarea sectoarelor si concentrarea pe cartiere.

Robert Turcescu, nemultumit ca TVR nu a vrut sa-l invite la o confruntare electorala cu Firea, Predoiu si Nicusor Dan

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, a afirmat, miercuri, ca TVR l-a anuntat ca nu-l va invita la dezbaterea electorala de duminica la care vor participa doar Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu.

Catalin Predoiu, propunere pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti: In ultima saptamana, candidatii cu cele mai mici sanse sa se retraga si sa-l sustina pe cel mai bine pozitionat

In cadrul unei dezbateri electorale de pe Antena 3, Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei, le-a propus un pact de dreapta pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti lui Nicusor Dan USB) si Daniel Barbu ALDE). Predoiu le-a cerut ca, in ultima saptamana a campaniei, in functie de sondajele de opinie, sa ramana in cursa doar cel mai bine clasat candidat, iar ceilalti doi sa se retraga si sa-i acorde sprijinul acestuia.

Nicusor Dan, pus in dificultate de Gabriela Firea

Nicusor Dan a parut usor in dificultate de intrebarea Gabrielei Firea, privind procedura de organizare a licitatiilor privind achizitiile publice. Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul a.

Schimb dur de replici intre Nicusor Dan si Rodica Popescu Bitanescu: Te rog sa te controlezi

Nicusor Dan si Rodica Popescu Bitanescu au avut un schimb de replici acide, dupa ce actrita si-a declarat sustinerea fata de Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei. Tabara.

Dezbatere electorala intre candidatii la Primaria Capitalei - Gabriela Firea vs Catalin Predoiu vs Nicusor Dan vs Daniel Barbu/ Predoiu propune stabilirea unui singur candidat al dreptei, in functie de sondaje, pentru a invinge PSD-ul

Antena 3 a gazduit luni seara cea de-a doua dezbatere majora din actuala campanie pentru Primaria Capitalei, o emisiune curata in care candidatii nu s-au atacat, moderarea nu a ridicat probleme mari, doar timpul alocat candidatilor la intrebari nepermitand formularea unor raspunsuri clare care sa-i lamureasca pe votanti. Programele prezentate au fost in mare parte similare: problema traficului, a agentului termic, educatia si coruptia. Cel mai interesant moment al emisiunii l-a constituit propunerea lui Catalin Predoiu pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului ca, in functie de sondaje, in ultima saptamana, sa fie sustinut de catre toata lumea de dreapta doar candidatul cu cele mai mari sanse. Propunere refuzata de cei doi. Interventia Rodicai Popescu Bitanescu a adus si momentul picant al emisiunii. vezi in continut acoperirea live text a emisiunii.

Nicusor Dan, acuzat ca a actionat in favoarea unei firme imobiliare. Presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti: A facut-o la comanda si in interesul Edificia Carpati

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti, il acuza pe Nicusor Dan de sustinerea intereselor necinstite ale firmei Edificia Carpati intr-un conflict cu Universitatea. Preda.

Nicusor Dan si Catalin Predoiu nu vor sa cedeze niciunul in favoarea celuilalt. Liiceanu: Vanitatile le vom trai pe pielea noastra

Principalii candidati de dreapta pentru primaria Capitalei, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, nu au ajuns la un acord, miercuri, la o dezbatere la Grupul pentru Dialog Social, pe propunerea PNL de a se realiza un sondaj, iar cel mai bine plasat dintre ei sa ramana in cursa electorala, scriitorul Gabriel Liiceanu declarand ca ambitiile si vanitatile le vom trai pe pielea noastra.

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, angajamente pentru dezvoltarea economica a Bucurestiului. Cum va arata Capitala in viziunea lor (VIDEO)

Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan au explicat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii moderate de Silviu Manastire, cum vor dezvolta Bucurestiul, din punct de vedere economic, in eventualitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )