Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nicusor Dan, dupa acuzele ca USR ar fi fost creat de George Soros: Probabil o sa intentam niste procese de calomnie si domnului Ghita, si domnului Ponta(VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, dupa acuzele ca USR ar fi fost creat de George Soros: Probabil o sa intentam niste procese de calomnie si domnului Ghita, si domnului Ponta(VIDEO)

Reactie acida a lui Nicusor Dan fata de acuzele lansate de Victor Ponta si Sebastian Ghita, potrivit carora USR ar fi fost creat de George Soros. Dan ii ameninta pe cei doi cu judecata. in acest. continuă pe B1

Nicusor Dan: Toate listele USR au fost admise, dar deja au fost depuse 24 de contestatii. E o incercare nedemocratica a PSD de a bloca participarea noastra in alegeri (VIDEO)

Toate listele de candidati ale USR au fost admise de Birourile Electorale Judetene, cu exceptia celei din Harghita, pentru Senat, a anuntat liderul formatiunii, Nicusor Dan, pe Facebook. Dan a precizat ca deja.

PSD ii pune piedici, prin interpusi, lui Nicusor Dan. 60 de contestatii impotriva listelor de candidati USR

Nu mai putin de 60 de contestatii au fost depuse la tribunalele din toata tara impotriva candidatilor USR la alegerile parlamentare, majoritatea semnate de PER, partid aliat cu PSD. insa judecatorii i-au dat dreptate lui Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Au inceput sa curga contestatiile la listele USR. Sunt 24 pana acum, in 19 judete, si continua sa vina

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat ca au fost depuse 24 de contestatii, in 19 judete, la listele de candidati ale USR, iar trei dintre acestea au fost respinse, urmand ca in privinta celorlalte decizia sa fie pronuntata luni, transmite Agerpres.

ANALIZA. Culisele alegerilor parlamentare. USR si PMP au mari probleme dupa fuziunile facute in pripa. Partidul lui Nicusor Dan este ingropat in contestatii si pare o afacere de familie foarte prost gandita

Listele Uniunii Salvati Romania au fost contestate in jumatate din circumscriptiile din tara, punand in pericol participarea acestei formatiuni la alegerile parlamentare in unele judete.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )