Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nicusor Dan, dupa discutia cu ambasadorul SUA: Am vorbit de deschiderea Capitalei catre mari investitii. Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, dupa discutia cu ambasadorul SUA: Am vorbit de deschiderea Capitalei catre mari investitii. Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului (VIDEO)

Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului, a subliniat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, dupa discutia avuta luni cu ambasadorul SUA in. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

Ambasadorul SUA, dupa discutia cu Nicusor Dan: Este nevoie de o rezolutie pentru desfiintarea companiilor detinute de Municipalitate. Este nevoie de transparenta

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a declarat luni, dupa intalnirea cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ca este nevoie de mai multa transparenta in cadrul institutiei pentru ca oamenii.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Am aratat foarte clar decizia ferma a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si primarul Capitalei, Nicusor Dan, au avut luni, 2 noiembrie, o intalnire oficiala cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti. Seful executivului a sustinut o declaratie de.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si primariile de sector au circa 70.000 de angajati

Nicusor Dan estimeaza ca Primaria Municipiului Bucuresti si primariile de sector au in total undeva la 70. 000 de angajati. Noul primar a vorbit de desfiintarea companiilor municipale, insa soarta angajatilor va fi stabilita abia dupa un audit.

Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Vom avea distributia geografica a cazurilor in interiorul municipiului. Daca vom constata ca avem focare, o astfel de masura poate fi luata

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului a vorbit vineri seara,desprecum poate fi carantinat un cartier sau un numar de strazi din Capitala, daca un focar de COVID-19 impune acest lucru. Edilul a.

Nicusor Dan, despre situatia din spitalele bucurestene: Din punctul de vedere al dotarilor avem tot ce ne trebuie, suntem la limita cu resursa umana

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, a vorbit, vineri seara, despre resursele spitalelor, in contextul pandemiei de COVID-19. Edilula declarat ca spitalele din Capitala au tot ceea ce au nevoie.

Nicusor Dan desfiinteaza companiile municipale: Primaria Generala si institutiile din subordine au impreuna circa 35.000 de angajati

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Primaria Generala si institutiile din subordinea acesteia au impreuna aproximativ 35. 000 de angajati ale caror salarii presupun un buget lunar de 60 de milioane de lei. Dan reafirma angajamentul pe care l-a luat in campania electorala, de a desfiinta unele dintre companiile infiintate in mandatul Gabrielei Firea, afirmand ca sefii politici nu se vor regasi in functii dupa reorganizare.

Nicusor Dan: Ma astept undeva la 10 - 15 avarii pe zi. Nu am spus ca bucurestenii vor avea instant apa calda

Nicusor Dan, primarul Capitalei, a declarat ca pana in februarie se asteapta la 10-15 avarii zilnice la care se va interveni, iar dupa aceea incepe inlocuirea retelei, care va dura 6-7 ani. Totodata, acesta.

Ambasadorul SUA a mers la clubul Colectiv pentru a comemora victimele: Nu trebuie sa uitam mesajul Coruptia ucide!

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma, dupa ce a fost la Colectiv pentru a onora memoria victimelor, ca nu trebuie sa uitam mesajul Coruptia ucide si ca le datoram acest lucru celor care au murit, celor care au fost raniti, familiilor si prietenilor indoliati, precum si generatiilor viitoare.

NICUSOR DAN: Asteptam un val de romani care se intorc din tarile cu carantina dura

Primarul Nicusor Dan a anuntat astazi ca in sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta s-a luat decizia gasirii de hoteluri care sa cazeze romanii ce vin acasa din tarile unde se introduc masuri dure de carantina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )