Libnet.ro
UNICEF

06:30

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a detonat in fata propriul fake news

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a detonat in fata propriul fake news

Nicusor Dan prezinta documente care arata ca Gabriela Firea l-a numit in functia de arhitect-sef pe Adrian Bold, pe 28 octombrie, insa intr-o postare pe Facebook, pe care ulterior a sters-o, aceasta il acuza pe actualul primar general ca el a facut aceasta numire. continuă pe Ziarul Bursa

Firea, dupa ce Nicusor Dan a spus ca bucurestenii vor avea o iarna dificila: Asta se cheama inselatorie pe fata

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea a postat pe retelele de socializare un mesaj dur dupa ce, primarul Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca iarna aceasta nu va fi deloc usoara, din cauza ca reteaua principala de transport a agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani.

Nicusor Dan: E comic faptul ca Firea ma acuza ca l-am pus pe Bold arhitect-sef al Capitalei, desi chiar ea l-a numit in functie Eu nu am venit la PMB sa apar nelegalitatile din mandatele trecute (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a remarcat oarecum amuzat faptul ca predecesoarea sa, social-democrata Gabriela Firea, l-a acuzat ca l-a numit arhitect-sef al Capitalei pe controversatul Adrian Bold,.

Gabriela Firea: Noaptea trecuta, in Bucuresti! Niciun comandament, nicio masura, nicio explicatie...

Gabriela Firea a postat pe o retea sociala un mesaj dur pentru Nicusor Dan si Ludovic Orban, alaturi de o fotografie de pe aerlive. ro care arata ca nivelul de poluare in Capitala, in noaptea de luni spre marti, a atins cote maxime.

NICUSOR DAN: Nu am uitat de caracatita lui Firea

Primarul general Nicusor Dan a afirmat ca nu a uitat de caracatita Gabrielei Firea despre care vorbea in campania electorala, insa a avut niste urgente de rezolvat.

Nicusor Dan: Nu am uitat de caracatita lui Firea in care am vorbit in campania electorala. Vorba unei anecdote - mai intai munca si apoi distractia

Primarul general Nicusor Dan a afirmat ca nu a uitat de caracatita Gabrielei Firea despre care vorbea in campania electorala, insa a avut niste urgente de rezolvat. El a facut referire la o anectoda de acum 20-30 de ani: mai intai munca si apoi distractia.

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa aleaga intre guvernul sau si siguranta cetatenilor in fata pandemiei

Gabriela Firea a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ceara, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Nelu Tataru.

Nicusor Dan: Am detasat 200 de persoane din Administratia Spitalelor catre DSP, care n-avea resurse nici materiale, nici umane pentru a face fata solicitarilor Nu mai exista intarzieri la anchetele epidemiologice (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, sustine ca in momentul acesta nu mai exista intarzieri in ceea ce priveste anchetele epidemiologice. Edilul a prezentat, miercuri, o parte dintre masurile pe care.

Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni. Veste crunta in aceasta iarna

Se pare ca locuitorii Capitalei vor avea parte de o iarna grea. Nicusor Dan a anuntat ca reteaua agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani. Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni Potrivit lui Nicusor Dan, reteaua principala de caldura din Capitala este de trei ori ma proasta .

Gabriela Firea: Maia Sandu, noul Presedinte al Republicii Moldova. Felicitari!!!

Gabriela Firea a salutat luni victoria candidatei Partidului Actiune si Solidaritate, la presedentia Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a felicitat-o, folosindu-se de un citat al scriitoarei americane Harriet Beecher Stowe: Femeile sunt adevaratii arhitecti ai societatii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: Pe 6 decembrie trebuie sa mergem la vot pentru a schimba acest Guvern care si-a depasit pragul de incompetenta

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reiterat, la Sinteza Zilei, ca PSD a solicitat amanarea alegerilor pentru a evita agravarea crizei pandemice, insa acum acest demers nu mai este posibil iar lumea trebuie sa iasa la vot pentru a schimba actualul Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )