Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Gabriela Firea: Pe 6 decembrie trebuie sa mergem la vot pentru a schimba acest Guvern care si-a depasit pragul de incompetenta

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Pe 6 decembrie trebuie sa mergem la vot pentru a schimba acest Guvern care si-a depasit pragul de incompetenta

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reiterat, la Sinteza Zilei, ca PSD a solicitat amanarea alegerilor pentru a evita agravarea crizei pandemice, insa acum acest demers nu mai este posibil iar lumea trebuie sa iasa la vot pentru a schimba actualul Guvern. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa aleaga intre guvernul sau si siguranta cetatenilor in fata pandemiei

Gabriela Firea a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ceara, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Nelu Tataru.

Gabriela Firea: Lumea asteapta de la Iohannis e sa ceara demisia lui Orban si a lui Tataru. E revoltator ca Guvernul da vine pe medici si asistente

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat ca lumea asteapta depunerea demisiilor de catre Nelu Tataru si Ludovic Orban si a acuzat actuala Putere ca da vina pentru tragedia de la Piatra Neamt pe medici si asistente.

Gabriela Firea: Noaptea trecuta, in Bucuresti! Niciun comandament, nicio masura, nicio explicatie...

Gabriela Firea a postat pe o retea sociala un mesaj dur pentru Nicusor Dan si Ludovic Orban, alaturi de o fotografie de pe aerlive. ro care arata ca nivelul de poluare in Capitala, in noaptea de luni spre marti, a atins cote maxime.

Gabriela Firea: Maia Sandu, noul Presedinte al Republicii Moldova. Felicitari!!!

Gabriela Firea a salutat luni victoria candidatei Partidului Actiune si Solidaritate, la presedentia Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a felicitat-o, folosindu-se de un citat al scriitoarei americane Harriet Beecher Stowe: Femeile sunt adevaratii arhitecti ai societatii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a detonat in fata propriul fake news

Nicusor Dan prezinta documente care arata ca Gabriela Firea l-a numit in functia de arhitect-sef pe Adrian Bold, pe 28 octombrie, insa intr-o postare pe Facebook, pe care ulterior a sters-o, aceasta il acuza pe actualul primar general ca el a facut aceasta numire.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru: Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni un mesaj dur la adresa Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca nu isi va da demisia in urma tragediei de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban: cainii latra, caravana trece! .

Cum arata cele doua buletine de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca a elaborat si lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare pentru aprobarea modelelor, a dimensiunilor si a conditiilor de tiparire ale buletinelor de.

Ti-a murit cineva drag fara lumanare? Ce trebuie sa faci pentru a ii usura drumul

Desi nimanui nu ii face placere sa vorbeasca despre asta, din ce in ce mai multe persoane intampina aceasta problema. Iata ce trebuie sa faci daca ti-a murit cineva drag fara lumanare. Preotii iti explica cum ii poti usura drumul catre lumea cealalta. Ce faci cand cineva drag moare fara lumanare Una dintre cele mai .

ştiri de la Antena3

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )