Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa aleaga intre guvernul sau si siguranta cetatenilor in fata pandemiei

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa aleaga intre guvernul sau si siguranta cetatenilor in fata pandemiei

Gabriela Firea a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ceara, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Lumea asteapta de la Iohannis e sa ceara demisia lui Orban si a lui Tataru. E revoltator ca Guvernul da vine pe medici si asistente

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat ca lumea asteapta depunerea demisiilor de catre Nelu Tataru si Ludovic Orban si a acuzat actuala Putere ca da vina pentru tragedia de la Piatra Neamt pe medici si asistente.

Gabriela Firea: Maia Sandu, noul Presedinte al Republicii Moldova. Felicitari!!!

Gabriela Firea a salutat luni victoria candidatei Partidului Actiune si Solidaritate, la presedentia Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a felicitat-o, folosindu-se de un citat al scriitoarei americane Harriet Beecher Stowe: Femeile sunt adevaratii arhitecti ai societatii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: Noaptea trecuta, in Bucuresti! Niciun comandament, nicio masura, nicio explicatie...

Gabriela Firea a postat pe o retea sociala un mesaj dur pentru Nicusor Dan si Ludovic Orban, alaturi de o fotografie de pe aerlive. ro care arata ca nivelul de poluare in Capitala, in noaptea de luni spre marti, a atins cote maxime.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru: Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni un mesaj dur la adresa Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca nu isi va da demisia in urma tragediei de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban: cainii latra, caravana trece! .

Iohannis nu considera ca Guvernul Orban trebuie demis, in ciuda tragediei din Piatra Neamt

Presedintele Iohannis nu considera ca Guvernul Orban trebuie demis, in ciuda tragediei din Piatra Ne.

Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in conferinta de presa de marti, de la Palatul Cotroceni, despre legislatia din domeniul justitiei, precizand ca trebuie sa se intervina cu masuri ferme pentru a se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )