Libnet.ro
UNICEF

14:45

Nobila Casa, cel mai mare proiect de homedeco din Transilvania, s-a extins si in Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nobila Casa, cel mai mare proiect de homedeco din Transilvania, s-a extins si in Bucuresti

Supermarketul homedeco Nobila Casa a deschis prima unitate din Bucuresti, situata in Unirea Shopping Center. continuă pe Wall-Street Ro

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Cel mai mare producator auto chinez vrea tehnologie din Silicon Valley pentru a-si creste vanzarile

SAIC Motor, cel mai mare producator auto din China, va infiinta un fond de investitii in companii startup in Silicon Valley, prin intermediul caruia sa obtina acces la tehnologie avansata, pentru a-si intari brandul pe piata chineza, unde marcile.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

UE a devenit cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare

Uniunea Europeana a devenit in 2013 cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare, cu un total de 120 miliarde de euro, gratie unui avans al vanzarilor de materii prime agricole in tarile in curs de dezvoltare, a anuntat luni Comisia Europeana, citata de AFP.

SUA a inregistrat in primul trimestru al anului cea mai mare contractie economica din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP.

Studiu: Romania, a 4-a cea mai mare piata bancara din regiune

Romania si-a mentinut pozitia de a patra anul trecut in clasamentul celor mai mari piete bancare din Europa Centrala si de Est ECE), insumand active bancare totale de 91,40 miliarde de euro, dintr-un totala pe regiune de 927,80 miliarde de euro,.

(P) TE-ROX PROD, cel mai mare producator din Europa de accesorii si centuri de siguranta pentru scaunele auto de copii

Legislatia riguroasa din tarile dezvoltate, a facut ca piata scaunelor auto de copii sa se dezvolte foarte mult in ultimii 10 ani. Chiar daca la noi in tara se cultiva cu greu aceasta responsabilitate in ceea ce.

UE a castigat anul trecut titlul de cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a urcat anul trecut pe primul loc in topul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de livrarile de materii prime pentru industria.

Mondragon, cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care a evoluat la turneu final de Cupa Mondiala, la cei 43 de ani si trei zile ai sai. El l-a depasit pe camerunezului Roger Milla, care a evoluat la CM din 1994 la 42 de ani, o luna si opt zile.

SUA, cel mai mare investitor in UE

Investitiile straine directe ISD) realizate de Uniunea Europeana in restul lumii se ridicau la 341 de miliarde de euro la sfarsitul anului trecut, in timp ce investitiile straine atrase de UE de la nivel mondial atingeau 327 de miliarde de euro, conform datelor preliminare anuntate recent de Eurostat.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )